Sista spurten med studierna innan sommarlovet och jag har en del att hinna med. Jag har spenderat flera timmar framför SketchUp och fler timmar kommer det att bli. Först ut av mina ''skapelser'' är skönhetsavdelningen som jag påbörjade mot slutet av mars. Osäker på vad som hände men så bara försvann allting. Ni kan ju tänka er hur ledsen jag blev, med tanke på hur lång tid det tar att skapa i 3D - vi snackar om timmar här. Jag valde då att lägga ''det projektet'' åt sidan men eftersom det var en inlämningsuppgift, blev konsekvensen att jag låg efter med den. Nu sist när jag var uppe i Leksand visade en kurskamrat mig hur jag kunde gå tillbaka och plocka fram en gammal version av mitt arbete. Åååh min räddare, så så tacksam för den informationen, hon besparade mig TID.
 
Slutresultatet! Jag antar att projektet blev för stor för programmet laggade mycket och kraschade massor. Det resulterade i att jag fick göra om saker flera gånger. Till slut fick jag nog och valde att helt enkelt avsluta där, lite synd för ville verkligen jobba på detaljerna ytterligare. Men själva uppgiften var att rita av butiksinredningen såsom det ser ut på avdelningen och det hade jag ju gjort.
Avdelningen som det ser ut i butiken.
Den här bilden känner ni ju igen. Där är grunden till avdelningen färdigritad.
Butiksinredningen på plats - redan här, är det uppgiften handlade om uppfylld.
Jag är resultatorienterad, tycker om att göra det lilla extra och dessutom så ääälskar jag ju att skapa, så självklart fortsatte jag.
Texterna på plats och har anpassat några detaljer - färg och glas på dofthyllorna. 
Taket och spotlight på plats.
En översikt över skönhetsavdelningen.
Detaljbild! Där ser ni att jag började färglägga fötterna på bingen men laggade så mycket så det fick vara så...
Det här bordet som vi har rakt fram, skulle egentligen ha två små bord på sig, tänk tre våningar. Valde då att lägga kartonger på bordet och så får man använda lite fantasi och låtsas att en VM:are är på gång med att göra en bordsexponering.
En titt på hur avdelningen kan se ut utifrån, genom glasrutan.
 
Det var skönhetsavdelningen det!! Efter att ha spenderat mycket tid framför ritprogrammet, kommer jag i fortsättning att underlätta det för mig själv genom att jobba mycket med komponenter. Hade jag exempelvis gjort om bingen till komponenter istället för att enbart gruppera, så hade varje ändring jag gjort med den ena också ändras på resterande. Som alltid är det lättare att vara efterklok.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress