Bland tjänsterna som erbjuds på Julclaude, hittar vi uthyrningstjänten - för den kreativa som vill styla och dekorera på egen hand. Där kan du hyra både inredningsartiklar och festdekorationer såsom vigselbågar och bröllopsbågar i olika storlekar, genomskinliga piedestal, babyboxar, blomsterdekorationer m.m Inom kort kommer det att lanseras en undersida till hemsidan där man kommer kunna se artiklarnas tillgänglighet och hyra dessa direkt på sidan. Jag påbörjade byggandet men behövde tyvärr lägga det på is och prioritera att lägga den tiden på andra saker. Ni som sysslar med design och liknande av hemsidor, vet hur låååång tid det tar. 

Det finns färdiga paket att hyra inom festdekoration, något som visat sig vara väldigt uppskattat. Och äntligen kan jag nu presentera nästa paket, en egengjord och självstående vägg som definitivt kommer att lyfta upp ditt nästa firande. Det går givetvis att skräddarsy ett eget paket. Jag kommer se till att göra den delen så enkelt som möjligt när jag gjort färdig undersidan, allt för att underlätta för er.Till detta projekt använde jag mig av: foamboard, pom pom, ''duck tape'' och limpistol.Började med att tejpa mina ''foamboard'' på ett sätt som möjliggjorde för dessa att kunna stå själva, genom att dra dessa lite inåt. Den till vänster är den jag gjorde min vägg av. Den större funderar jag på att skapa en slags ''djungel'' eller något coolt till C's nästa kalas.

Såhär såg väggen ut under flera månader. Jag behövde mycket mer pom pom än jag hade tänkt mig, när jag väl fick hem dessa var jag upptagen med mycket annat. Men mot slutet av december tog jag tag i det och färdigställde väggen. Så himla nöjd med den.
Et voila!! Den är så mycket finare i verkligheten, är så nöjd och stolt över att ha gjort den.
Den går även att fälla ner såhär, och tar då mindre plats i bilen. Man kan välja att hyra endast den, eller som ett paket. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress