Är ni bekanta med känslan när man önskat sig något och så får man följa önskningen ta form mitt framför näsan på en? Det är exakt vad som hände mig förra veckan (ändå har jag svårt att ta in det faktum att det verkligen händer, ååh tack universum). Och dessutom fick jag avsluta den spännande veckan med ett biobesök tillsammans med N. I samarbete med Scandinavian Film Distribution och Snowcloud Films, bjöd Erwik Communication in till galapremiären av filmen: Lill-Zlatan och morbror raring, på biograf Rigoletto.
 
Om filmen: "Ella ser fram emot en drömvecka tillsammans med sin favoritmorbror och BFF, Tommy. Plötsligt står en främmande man i hallen. Han heter Steve och är Tommys nya pojkvän! Drömveckan förvandlas till en äventyrlig mardrömsvecka där Ella gör allt för att bli av med Steve, och vinna tillbaka sin bästa vän. Baserad på Pija Lindenbaums älskade och bästsäljande barnbok med samma namn." Filmen är 1 timme och 21 minuter lång, barntillåten och kommer ut på bio fredagen den 25e mars (alltså imorgon).
 
Jag har med undantag för ett fåtal filmer väldigt svårt för svenska filmer, men jag verkligen gillade denna som fått plats bland dem andra svenska filmer jag verkligen tyckt om. Och N fullständigt älskade den och skrattade som bara den igenom filmen. För min del kändes filmen genuint äkta, jag kan tänka mig att skådespelarna både tyckte om att spela in filmen och hade roligt under tiden de gjoder det, för det tycker jag filmen återspeglade. Jag rekommenderar starkt filmen, den är sevärd och passar både stora och små.
 
Efter filmen möttes man av bajskonstverk hehehe...
Efter filmen mötte vi upp L och C för en bit mat inne på kungshallen. En riktigt mysig och solig söndag fick vi, tack! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress