Kort efter mitt tidigare inlägg, passade jag på att ge C sin andra "man bun" när vi skulle träffa C och hennes son. Det hade gått ungefär ett år sedan sist vi sågs. Vi har under året försökt att boka en träff men det har bara inte blivit av, haha helt sjukt med tanke på att vi inte bor så långt ifrån varandra. Men nu hade vi sett till att det blev av, och så fort C såg C's hår sa hon: "Du ser, jag sa ju att han skulle ha rakt hår". Hon har alltid sagt det, och det är faktiskt många som tror att ungen har rakt hår. Han har utan tvekan exakt sin pappas hårtyp, men rakt är det då inte, även om det ibland faktiskt ÄR/ser ut som det. Han har en blandning av vågigt och lockigt hår. Numera får han faktiskt lockar när det är blött (det gjorde han inte förut) och det ser då mörkt ut - särskilt om jag oljat det lite vilket jag gör en hel del. Men ju torrare håret blir desto mer rätas det ut och ser ljust ut. Då är det nästan helt uteslutande vågigt och eftersom det är extremt mjukt räcker det med att antingen stryka handen genom det eller drar i kammen en enda gång då lägger det sig och blir "rakt" halva huvudet och lätt vågigt därbak - haha det tycker jag är lite coolt. Och L har ju faktiskt vågigt hår.
Efter att vi hade hängt med C den dagen, åkte vi vidare till N's pappas släkt där vi blev bjudna på mycket god grillmat. Och så fick C "spela" lite kubb med N och hennes kusiner, innan vi åkte hem. Oh alltså vad jag ångrade att jag inte tog med mig en matlåda hem... 
I tisdags hade jag en lunchdejt med C efter att ha varit på 18-månaderskontrollen och tyckte det var lite roligt att han fick en så stor portion. Tänk att han redan är 1,5 år... vår lilla glädjespridare. Och varje gång han står framför mig och säger: "ma, ma... mama, mama" samtidigt som han sträcker ut händerna och gör sig redo för att bli buren, så smälter jag som en chokladbit gör en varm solig dag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress