I början av förra veckan var vi bjudna på nyinvigningen av Swing by Golfbaren, av Erwik Communication. Och som vanligt ett välordnat event som bjöd på en fantastisk underbar kväll, med en lyxig och mycket god trerättersmiddag, minigolf, häftig inredning i sällskap av trevliga människor. Jag har tidigare haft förmånen att besöka golfbaren tillsammans med L och rekommenderar verkligen stället - härlig miljö med mat i världsklass och så underbar och trevlig personal på det! Med mig den kvällen hade jag C och C =)
Vi körde alla banor och C vann överlägset - jag spelade ofta med C i famnen så kanske det inte hade varit ett så stort gap emellan.
Vi fick njuta av lax till förrätt, i kombination med koriander och annat - så god var den, tror att jag åt hela 3 stycken hehe.
Varmrätten serverades i matsalen och varje sällskap fick sitta för sig själva. 
Jag tog med mig fruktpuré till C och han fick både smaka på maten och amma lite.
Varmrätten: en vällagad torsk med vitvinssås och potatis kroketter. Det sköljdes av med gott alkoholfritt vin.
Alltså C har börjat med att ge en något samtidigt som han tar tillbaka det, han gav A puré påsen och ville ha tillbaka den lol. 
En trappa ner hamnade vi i vardagsrummet där efterrätten serverades. Vi hade så trevlig och hängde där ett bra tag innan hemgång.
Mingelbilden på C, jag och lilla C. Jag ser då inte klok ut, men kameran ljuger väl inte, right? Haha!
Ida

Så roligt med evenemang!! Gott med trerätters :D

Svar: Javisst är det! ^^
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress