Sist jag skrev härinne var måndagen den 24 maj, den dagen åkte jag, C och N iväg för att fira S - vi hade en riktigt mysig dag med middagsbuffé i stan och stros på Mall of Scandinavia. Men innan firandet hade C sin 6-månaderskontroll och alltså jag vet inte om det bara är det faktum att jag under en period när jag var havande med honom förkovrade mig helt i epigenetik och andra studier om hur man kan ''forma'' sin unge redan i magen eller om det bara är slumpen, men C är så snabblärd, verkar vara smart och har en enorm styrka som varenda en som träffar honom förundras över. Och nej jag överdriver inte alls. Den dagen likställdes hans motoriska utveckling med en nio månaders bebis. Och när han var 3 månader hade han en styrka av en 6 månaders bebis, det var samma läkare nu som förut och denna påtalade hur ovanligt det är och hur mycket denna såg fram emot att träffa honom vid 10-månaderskontrollen för att se hur mycket han kan då. Det lär bli en intressant dag, alltså ungen ställer sig redan helt självständigt stående mot föremål, hans interaktioner med andra är helt sjukt. Jag bokstavligen njuter av att bara sitta där och observera honom när han är helt i sin egen värld, hans självständighet måste han nog fått från mig hehe. Åh vad jag ser såå fram emot att följa hans livsresa.
 
Torsdagen den vecka åkte vi ner till Småland tidigt på morgonen efter att ha droppat av N i skolan och mot kvällen fixade jag i ordning denna ballongbåge inför K's födelsedagskalas dagen efter. C är ju så social och möjliggjorde för mig att jobba i fred.
Som 6 månaders present fick han av sina extra morföräldrar en cool elbil. Dörrarna går att öppna, man kan tuta, den har en display med tid och en ingång för usb, kan köras både självständigt och med fjärrkontroll. Startljudet är helt sjukt (är nästan besatt av den haha), jag tror inte ens att N's gamla har en lika stark motor. Jag har den kvar, den är lite större så det blir perfekt för C att börja med denna. Han har fått plats på en privat förskola här utanför byggnaden och jag kan så se honom köra dit haha. Tänker mig att han får börja rulla i den under våren. Även jag blev smått bortskämd med nytt hår och två stora askar av min favoritchoklad Ferrero Rocher. 
Förra söndag var morsdag och den firades hos S's släkt. Vi mammor fick presenter av våra respektiva barn. Dessa från N till mig. Min f.d svägerska tog mig på en nostalgitripp där jag fick se gamla bilder och filmer på N och även på mig när jag firade högtider med dom, HAHA herregud vad ung man var. Idag var det visst nationaldagen, det blev en sväng hos M där vi fick ännu en anledning att skåla och C hade fått ännu en present. Förutom jag själv är hon verkligen den som handlar en massa nya plagg till eldplutten.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress