Jag är ju hemma nu på heltid med eldplutten och man skulle kunna säga att jag har all tid i världen. Det ligger ju i och för sig en sanning i det, jaa i teorin alltså, för i praktiken borde det heta föräldraupptagen istället för föräldraledig. Det skiftar då väldigt fort, ena stunden har man tid för allting, för att i andra stunden inte ens ha tid att kunna skita ens. Vad jag hinner med styrs helt och hållet av eldpluttens humör och jag får vara glad att livet inte händer under natten, då han gärna vill vara uppe halva natten. Men under dagarna är han så rätt go att han bjuder på en massa dagar där jag faktiskt kan hinna med en hel del om jag bara vill det tillräckligt. Det är guld dagarna då jag gärna vill stå och greja i köket och han då får lov att sitta lugnt och betrakta mig från sin gungstol. 
En helg när N var borta passade jag på att slänga in kyckling i ugnen. Hon bestämde sig som sagt för att sluta äta kyckling sedan förra året, fråga mig inte varför, hon verkar inte heller själv veta det. Men det är N i ett nötskal när det kommer till mat, en mer kräsen unge får man leta efter. Men i alla fall... vet inte riktigt vilka kryddor jag slängde ihop, men gillade smaken starkt. Ibland så lyckas man.
Och ibland så tar man lite av varje och slänger ihop en egen variant av skinksås.
Och resultatet blir rätt så bra den med. Hade bacon i den där, åååh är en riktig sucker för bacon haha
Lite bak har det också hunnits med, matbröd främst då. Jag gillar att blanda i alternativ mjöl för en annorlunda smak och konsistens. Kokosmjöl är dock min favorit, det här skulle N också äta så lite mandelmjöl kändes mer diskret om man säger så. 
Et voila! När jag skurit färdigt förvaras brödet inne i frysen, sen är det bara att lägga skivorna direkt i brödrosten.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress