Föreställ er detta scenariot: jag och S står i vardagsrummet med respektiv bebis i famnen som gråter hejdlöst och vi gör vårt bästa för att trösta våra ledsna bebisar. I andra änden sitter F som snappar oss med meningen ''mammalivet dom valde det själv'' och skickar det till P. Haha vi dog av garv för det såg hysteriskt rolig ut. Just det där med att man valt något själv är ett internt skämt oss emellan.
Och bebislivet med allt vad det innebär valde jag ju själv hehe. C har nu sedan förra veckan börjat visa mig okända färger här genom att ha gått och blivit en riktigt nattuggla, han sover hela dan och vill gärna vara uppe halva natten. En ny grej är att han ligger där och gör något som ser ut som ett försök till prat med en massa konstiga ljud och sparkar ihjäl fötterna haha. Det är dessutom svårt att bli sur på honom när han gör det med ett stort leende. Själv är jag i behov av att tråda ansiktet men något säger mig att det lär dröja innan jag sätter min fot i den där salongen igen. En ansiktsmask hade också suttit fint, och det får min aleppotvål med aktivt kol fixa.
Vi har inget badkar i den här lägenheten men C har sin flexi bath från stokke och är den enda här som har lyxen att få bada. Jag verkligen diggar det faktum att man kan fälla ihop den och att den växer med barnet. Däremot har jag hackat upp mig på att det står upp till max 10 månader inuti baljan, men att den marknadsförs från nyfödd upp till 4 år och den något större upp till 6 år. Fan!! 
Jag är ett stort fan av aleppo/lagertvål och badar min eldplutt med getmjölksvarianten.
Efter badet får han ligga på skötbordet han ärvt från N och får sig en ordentlig massage med rå sheasmör och kokosolja.
Jag diggar den blåa termosen så himla mycket att jag fått S att upptäcka märket så kusinerna får lov att matcha.
I ca 2 månader använde han Eco by Naty blöjor kombinerad med liberos som fanns inne i deras babybox, men ungen skiter så gott som efter varje måltid och han ammar ju jämt så ni kan ju tänka er att plånboken började protestera och nu är det endast liberos blöjor som gäller. Lite synd för gillade verkligen materialet på deras blöjor men hade även gärna sett till att dom var lite längre på längden. Det roliga var ju ändå när jag kom på mig själv med att nedgradera ungen inne på ica genom att stoppa en hel del av ica basic våtservetter i kundkorgen, var då i tel med F som ba: ''jaa snart är det eldorado som gäller'' och fan vad vi garvade åt det, haha.
Vet ni vad - han har hitills sovit i sin bedside crib en enda gång i 20 minuter ungefär HAHAHA.
Nu när han börjat använda sovpåsar gör jag nya försök och det går sådär, helst vill han ju sova på mig och ha mina bröst som kudde.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress