Efter att ha haft helt fantastisk underbara dagar i Malta var det dags att återvända hem. 
Men först lite fika tillsammans med A och hans tjej på flygplatsen.
 
Sedan vinkade dom adjö. A hamnade precis bakom oss på flyget, alltså det är väldigt kul det här. Flygresan gick smidigt till, men själva resan hem strulade något... att vi fortfarande är på Skavsta haha. Flyget anlände lite tidigare och resan mot Stockholm Cityterminalen med flixbus skulle skett kl 17:25... vi vinkade av A som åkte med flygbussarna och väntade på våran buss. Strax innan avgångstiden får jag ett sms om försening med en länk att följa tiderna live. Deras busshållsplats ligger en bit utanför flygplatsen och vi hade redan varit där vid 2 tillfällen, mellan deras sms om förseningar. Den nya tiden bussen beräknades komma var kl 18:53, och för att slippa frysa häcken av oss började vi gå mot hållplatsen vid 18:40 och väntade fram till kl 19:10 ... ringer då kundtjänsten som talar om att den kom tidigare och därmed redan gått, och det var deras sista för dagen. Kollar med flygbussarna och tidigaste avgången står 21:30 ... tänker att om vi väntar tills dess, så pallar vi inte åka ändå upp till City sen vända hem igen. Kollar upp med taxijakt och priset på 890 kr verkade rimligt, men så kunde dom tydligen inte, blir kopplad till ett annat taxibolag som kopplar mig vidare till ett annat som skulle kosta mig 1500 kr, haha där gav jag upp och checkade in på hotell här bredvid flygplatsen. Så vi åker hem imon.
 
Bokade rum Connect Hotell Skavsta via hotels appen. Haha ni skulle sett mitt ansiktsuttryck när killen i receptionen talade om att rummet vi bokade skulle vi bädda själva och dela badrum med andra. När man är så trött och bara bokar utan att ens läsa ordentligt, men fick möjligheten att uppgradera men avböjde. Lite extra äventyr har ingen dött av, inte vi i alla fall.
Det var faktiskt kul att bädda själv. Dock mindre kul med en tunn kudde och att ha badrummet utanför rummet.
 Efter att ha bäddat sängen, gick vi ner och åt en bit mat.
 
N sover nu och jag tänkte med avrunda dagen här med resans första meditation. Jag har varit dåligt med att göra det på sistone. Tanken är ju att göra det upp till 6 gånger om dagen ( kl 00:30, när jag precis vaknat, kl 12:00, 15:14 och 18:14, och slutligen innan läggdags) ... men ibland så har jag ju inte möjlighet till det och det är helt okej, dock ska jag även då kunna göra det åtminstone en gång om dagen. Dom senaste dagarna har jag inte mediterat en enda gång och det är inte OK. Så jag måste verkligen skärpa mig ordentligt, det finns liksom inga ursäkter i världen som rättfärdigar att inte ens ägna minst en kvart åt mitt inre väsen, inga!
 
Sara Ekman

Men oj så struligt det blev, men tur att det löste sig ändå <3

Svar: Ja det är sånt som tyvärr händer ibland, ja det löser ju sig alltid som tur är <3
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress