Vi hade en väldig fin och lyckad alla hjärtans dag. Vi har inte gett varandra några presenter. Men jag fick en fin blombukett och ett kort där det står att han bjuder mig på bio när jag vill. Hehe någon som förstått vad som alltid går hem hos mig. Går ju på bio flera gånger och har varit guldmedlem i flera år. Så ett biobiljett är en uppskattad present hos mig.
Överraskningen jag hade var ett besök på Icebar. Jag var såå förväntansfull men stället motsvarande inte riktigt mina förväntningar. Tyckte ju att det var ascoolt och allting. Men trodde väl att stället skulle vart större och att det skulle ha funnits mer att se på. Så lite besviken blev man allt, men fortfarande är det ett coolt ställe. Måste dock dit igen, då jag gav N ett sånt presentkort. 
Det var ett häftigt upplevelse att dricka ur ett isglas. L drack ananasjuice och jag drack en asgod alkoholfri champagne.
En 'game of thrones' inspirerad istron. Känns lite sådär att publicera en bild på mig utan mina linser, nästan så jag känner mig naken haha, vilket i sig är väldigt lustigt eftersom att jag knappt ens bär dom till vardags.
Efter besöket på Icebar blev det middag på Heart som ligger i samma byggnad.
Vi både valde en bolognose hambugaretallrik där vi valde bort den smälta osten.
 Vi avslutade kvällen på heron där vi såg premiären av 'Black panther' i 3D - en grymt vacker och sevärd film.
 
Idag har jag jobbat kväll och blev hämtad av L. Han är just nu i köket och grejar. Brukar hålla mig borta då jag är för petig och blir det extra med honom, vi ligger ljusår ifrån varandra när det kommer till detaljer. Så håller mig borta, det jag inte ser vill jag inte lägga näsan i blöt. Tror att han precis blev färdigt. Nu är det matdags!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress