Jag fick inte behålla min parkeringsplats när jag flyttade, så min bil har fått vara med om lite parkering äventyr. Brukade bland annat lämna den en fredag och hämta på måndagen på en gratis parkering vid tågstationen, men sen visade sig att skylten gällde varje dag haha, där kom jag verkligen undan... puuh! Därefter blev det att betala varje dag och ibland har jag lämnat den på verkstaden där S jobbar. I måndags åkte jag förbi för att hämta den efter att den fått stå där i ett par dagar, men då hade dom tvättat den ordentligt med vax och allt. Mer vill ha mer, och jag undrade om jag kunde få stolarna tvättade, varpå han ba: vet du hur mycket du fått spara?! Varpå jag svarade: om han visste hur mycket han fått spara? Med tanke på att det seriöst finns kvinnor därute som anser sig vara berättigade att få sina bilar och privata räkningar betalda bara för att man har barn med dom. Fast om det kan förebygga att N i framtiden inte försöker begå självmord så kanske det trots allt är värt det, han får se det som en investering. Om olyckan ändå är framme kan jag ju alltid skylla mina tillkortakommandon på andra som inte ens har ett skit med N att göra, istället för att rannsaka mig själv och min föräldraroll. Men det är det som är grejen med oss människor, det är alltid lättare att hitta en syndabock än att möta sig själv. Man blir tamigfan äcklad bortom ord, usch. Men allt mot mig och MITT barn kommer alltid att studsa tillbaka. Be so sure!
 
Men hursom... så slipper Minin åka på fler äventyr gällande parkering nu när den jag fick äntligen börjat gälla. Åh hon är så fin min bil.
Efter att ha hämtat bilen blev det att plocka upp L efter hundra år, han har länge önskat sig att få en egen dag med C och jag har varit riktigt seg att få det att hända. Till mitt försvar har jag känt mig väldigt trött efter att knappt ha sovit i 3 dygn eftersom C verkar vara inne i en period där han erbjuder oss både alldeles för få sovtimmar. Men det blev att strosa runt på ikea, dollarstore och Skärholmen centrum. Det fick vara tillräckligt för oss alla tre den dagen. Och enligt M var L nöjd med dagen så i slutet är det, det enda viktiga. 
Det var längesen jag käkade på ikea och mina smaklökar tackade mig extra för måltiden.
Jag har som sagt känt mig trött nu när eldplutten krånglar med sömnen och tackade nej till helgens äventyr. Men idag känner jag mig rätt pigg och ångrar nästan att jag avböjde. C verkar sova bäst på golvet i vardagsrummet under korta stunder, men så i torsdags la jag mig bredvid honom och tänkte ha min meditation liggandes där. Måste dock ha däckat och när jag väl vaknar ser jag att det gått nästan 4 timmar och jag blir chockad att han inte väckte mig, men så ser jag att han har tutte i munnen hahaha Gud vad jag skrattade, herregud jag orkar inte. Men det var välbehövligt, så tack min tutte lol, för nu är jag pigg och börjat känna mig som mig själv igen. 
 
Känner man mig privat så vet man hur mycket jag njuter av att pyssla och verkar ha världens tålamod när det kommer till sånt, och även en kärlek till att dela med mig av dessa. Igår gjorde jag en egen hemmagjord keratinbehandling på både N och mig och jag har aldrig haft så mjukt hår. Har man mig på snap så har man kunnat ta del av hela processen. Jag återkommer med bilder härinne.
ExklusivaMoi

Alltsååå din eldplutt har oförskämt vackra ögonfransar *avis* Fasiken jag blev bara trött av att läsa vilket macklande du hade med parkeringen... gött att det äntligen är ur vägen nu =D

Svar: Tack, han har så fina fransar min lilla älskling. Haha har man inte sagt att jag gillar äventyr och livet ba: varsågod, här får du ;)
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress