En solig sommardag år 2013. En bild som väcker en hel del känslor och minnen. Tänk att man då var helt ovetandes om att man 3 år senare skulle drabbas av en hemsk hudsjukdom. Även om jag knappt återfått min hudfärg till 60% ens, så är jag väldigt tacksam att jag numera helt och hållet slipper eländet. Häromveckan kröp dock oron för ett nytt skov, nu när en massa hormoner ska frigöras. Hann dock bara tänka på det i max 5 min, innan jag tystade ner tankarna. Min motto numera är ju att leva här och nu, för när jag tar extra vara på nuet så lever jag samtidigt min framtid också. Det är därför jag kallade hem all min energi när jag i år återfödes på min födelsedag. Idag är jag helt medveten, fokuserad och närvarande i allt som sker kring mig, framförallt när det gäller mina tankar.
 
Läget just nu är att jag nämligen rasat ner i vikt, sist jag vägde mig förra veckan så visade vågen 51 kg. Har mått dåligt i en period med diarré, magsmärtor, noll aptit. Numera är det tröttheten och att jag stundvis känner mig svimfärdig. Dessa dagarna har jag känt humorsvängningar krypa in, än så länge tillåter jag mig inte riktigt att dansa med dom. Yes, jag vet vad ni tänker, har misstänkt det också ett tag och det är faktiskt mer eller mindre bekräftat. Det enda som kom ur min käft när jag pratade med S var: ''fan, fan, fan, det är ju alldeles för tidigt, fel tidpunkt ju, och jag som skulle hinna åka och tågluffa och allt sånt, skit också!''. Men än är det ju inte för sent, hinner nog ordna en kort tågsemester ändå. Vi får se, året är inte slut än, som sagt, fokuserad i livet här och nu. 
 
För övrigt så hade jag fått 5 biljetter för att medverka i Waterslide Obstacle Rush som ägde rum i lördags, N var dock inte sugen på att tävla, så fick helt enkelt tacka nej. Som planerad började jag i fredags att göra om på balkongen, mot kvällen drog L och jag på bio och såg den nya X-men filmen, den var inget vidare. Nästa vecka drar N och jag till småland, så det blir extra skönt att få komma bort lite. Så ja, det var det, hur läget är med oss just nu. Ser dock ändå väldigt fram emot detta nya kapitlet av mitt liv. Showtime!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress