Jag fortsätter att undvika julstressen och är så glad att jag i år inte planerat in något överhuvudtaget. Att betrakta N och L öppna sina paketkalendrar räcker gott och väl, det är liksom tillräckligt "jul" för min del. Annars så skulle L i onsdags ha gjort sin debut på event. Var nämligen inbjuden till Nicotext julmarknad men fick ett jobberbjudande jag bara inte kunde tacka nej till. Det nya jobbet som jag fick är som ambulerande konsult, vilket innebär att jag är anställd hos ett bemanningsföretag som hyr ut mig till olika företag i olika branscher. Så när jag i tisdags blev erbjuden typ 150 i timmen + semesterersättning och med kl 10-19  som arbetstider, kunde jag bara inte tacka nej. Så nu hyrs jag ut hos två olika företag. Den nya arbetsplatsen har till och med ett gym, datorer att surfa på, ett rum där man kan se på tv och spela datorspel, pingisbord och några biljardbord och världens bästa kollegor. Känns som värsta lyxiga arbetsplatsen så hoppas man även ska kunna hoppa in där efter juletider. 
 
När jag hade avklarat min första dag där i onsdags så möte jag upp L för lite sent käk på kungshallen.
 
Och jag som knappt bär smink till vardag, försöker nu ha nåt slags rutin till vardagsminkning. Men än viktigast så är jag verkligen i behov av nytt löshår. Som ni känner till så sålde jag tidigare äkta löshår i min webbshop. Då jag ska byta bransch så fort jag är färdigt med min inredningsutbildning, så har jag inget lager kvar. Kollade därför runt på nätet och hittade pozehair som verkar ha hår med bra kvalitet till förmånliga priser. Dessutom har dom just nu upp till 60% rabatt i webbshoppen.
Ping till L (vill du inte att håret mitt ska se ut så här igen?) och alla som ständigt undrar vad jag önskar mig i julklapp - nu vet ni!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress