16 september 2018

It's been a long week

Allmänt

Hello you! Nej jag har varken dött eller packat ihop mina väskor än. Jimmie har ju ändå inte börjat med deporteringen än, så ni får stå ut med mig ett bra tag till - HAHA jag orkar inte. Sitter här och bokstavligen dör av garv, yes jag är en sån där som skrattar åt mina egna skämt, som är lika underhållande som våra politiker. Sist jag skrev var ju på fredag förra veckan när N och jag firade R och så lite senare joinade S som spenderade hela helgen med oss. Även brorsan och P kom förbi på lördagen och jag bjöd på en mini buffé av olika maträtter. På söndagen åkte S hem och N blev hämtad av S. Lär inte träffa henne förrens efter nästa vecka, för jobbar en hel del just nu med lite knepiga tider och dessutom ogillar S och jag att hon ska behöva åka runt mellan oss. Så vi undviker det helst.
 
Annars har det varit en lång vecka där jag varit upptagen med allt och inget. Har jobbat en hel del, även hunnit titta på en ny säsong av en serie jag följde förut, känt mig som en ''stor bebis'' mot L hela helgen då jag knappt sovit - detoxar just nu och avgiftar njurarna så kissar konstant, särskilt på natten vilket har stört sömnen. Så har mer eller mindre känt mig som en zombie. Dessutom var jag även bjuden på middag hemma hos L som jag inte träffat på evigheter, men tvingades lämna återbud. Hoppas dock få träffa henne snart. Har även mediterat en del, gjort en inlämningsuppgift - haha min studietakt är fan långsammare än en snigel, lite skratterande är det allt, men har lagt om mina mål och vid årsskiftet ska det inte finnas ett skit kvar på årets ''att göra'' lista.
Det enda som uppväger mina utrensningssymptom är att det är höst nu, jag får lov att tända en massa ljus och bo under en filt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress