Hello you! Hoppas att ni hade en lika fantastisk helg som vi. Det blev storstädning och lite plugg för min del i lördags, igår hade vi en skönhetskväll eller N hadet det snarare, hjälpte henne med håret och naglarna. Har även hängt en hel del med L, och gjorde en nice gryta av kyckling med gurkmeja, curry och lite grönsaker, gjorde så pass mycket att jag inte tänker laga något mat idag.
 
N ska nu alldeles strax hem hos S och L kommer senare. Själv tänkte jag ta och baka kokosbröd samt fundera på vad jag ska ha på mig på dom kommande event. Haha den eviga frågan - men vad ska jag ha på mig?? Grejen är att jag faktiskt har en hel del klänningar, flera utav dom är till och med helt oanvända och har lapparna kvar, men kan tyvärr inte riktigt bära dessa i dagsläget. Lite frustrerande är det allt. Minns ni nomineringsfesten som L och jag var på i maj med Lifestyle? Ja galan går av stapeln nu den 25 oktober på Grand Hotel Saltsjöbaden, jag är bjuden och ska ta med mig S, men ingen av oss vet ännu vad vi ska ha på oss. Ni får gärna ta er friheten att tipsa om heta långklänningar, vill verkligen vara 'on point' den dagen. Btw det går fortfarande att rösta och det gör ni här! Jag beställde faktiskt en festklänning i fredags, lite osäkert på färgen, men inte fått den ännu så vi får se. Lutar dock åt att jag troligtvis kommer att bära den nu på torsdag, på invigningen av den internationella komedifilmfestivalen. Imon är det en bokrelease av boken 'Bitter medicin' på Swing by Golbaren, vi var ju där i maj och jag har pratat gott om stället till S då jag velat ta med henne dit, så det ska bli kul, framförallt att få gå på event tillsammans igen. Tror mig dock veta vad jag ska ha på mig imon.
 
S och jag på event tillsammans för några år sen, på just denna bild tror jag det var 2015. Det var tider det haha Gud!!
iseedee

Vad fin den svartvita klänningen var! :)

Jessica Högberg

men oj så mycket härligt du ska på!

Sally

Herregud vilka snyggingar!!

Svar: Haha ja Gud det var tider det! 🎉
Vanissa Julclaude

Angelica Wåhlin

Lika snygg som vanligt ser jag! :D Vad kul med massa event, men det där med vad man ska ha på sig är aaalltid lika svårt, haha

Caroline

Så fina bilder på er och kul att ni finns på youtube också. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress