Igår bjöd Erwik Communication in till en bokrelease av boken 'Bitter Medicin' på det coola stället Swing by Golfbaren. Boken är skriven av författarparet Gela Forsell och Anders Burén, det är deras första av tre böcker. Denna är en verklighetsbaserad kriminalroman som handlar om den internationella illegala industrin av förfalskade och piratkopierade läkemedel.
Det bjöds på god mat, bubbel, musik och såklart minigolf.
Otroligt goda munkar från Deluxeriet - vetefan hur många jag stoppade i mig hehe.
Även inredaren Lulu Carter var på plats och introducerade hennes alkoholfria vin - Pearly white och Pearly rosé, det sisnämda älskade jag verkligen. En rolig sak är att jag som inte dricker alkohol ofta reagerat att det ändå finns alkohol, om än en väldigt lite mängd i dom alkoholfria viner jag brukar köpa. Sa det till henne och tyckte det var kul att hennes verkligen är helt alkoholfria, liksom 0,0 %. 
Mingelbilden och min outfit - hade en kvart på mig att sminka mig och springa till bussen. Anlände ändå en aning sent på eventet. Ibland så händer det saker man inte riktigt kan rå för. Tyvärr.
Jag förtjänade en pizza i alla fall (= 🎉
 
Efter eventet åkte vi hem hos S och spelade in ett nytt avsnitt av snacka snacket, som jag ärligt talat inte riktigt är nöjd med. L kom och plockade upp mig senare, så det blev en sen läggning för både. Idag innan han droppade av mig till jobbet så åkte vi förbi Ica och hämtade ut min klänning som jag ska bära på morgondagens gala. Den är jättefin, är väldigt långt och färgen är helt okej. 
Yasmine

Härligt med ett 0.0 vin! :)

Tess

Klänningen!! Och MATEN! Gud va kul! :D

JoJo

åh så kul du ser ut att ha haft :D lulu är så fin. skulle också vilja träffa henne :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress