Jäklar!! Alltså wow jag är helt ordlös och vet inte riktigt hur jag ska beskriva det hela. Jag skulle nog behöva sätta mig ner en hel dag för att sätta ord på det jag just nu känner. Det började den 21 september - att jag minns det exakta datumet är för det var då jag skrev ner något i min kalender som kom att förändra inte bara hela mitt tankesätt, men även mitt inre.
 
Jag har tidigare i samband med hudsjukdomen som jag hade fått i slutet av 2015, gjort en själslig resa där jag tvingades både möta och omfamna varenda nyanser utav hela mitt väsen. Sedan dess har jag liksom aldrig varit detsamma. En förändring som varenda människa i min närhet la märke till, fick höra att hela jag lyste på ett sätt som dom inte riktigt kunde beskriva. Men det är inget mot det som jag får uppleva nu. Kort efter det datumet så besökte jag M som betraktade mig en stund och sa att jag luktade ren (ja exakt det ordet använde hon) och att det var något annorlunda med mig. Har hört liknande från olika människor, till och med av främlingar. Och några dagar inne i det testet jag tog mig an, så började det hända en massa märkliga saker, både med mig själv och runt omkring mig. Alltså jag förstod ingenting, trots det så tog jag bara det lugnt - jag kunde inte ens göra något för allting kändes så himla bra, ja trots allt det märkliga och konstiga som höll på att hända. Fick till och med en skov av sjukdomen - började få tillbaka fläckar där dom helt och hållet hade försvunnit. Men jag kände mig omhändertagen, och det sjuka är att det kändes nödvändigt -  som en liten turbulens då jag höll på att helt och hållet förändra min vibrationspunkt som skulle matcha allt det som pågick inom mig.
 
Jag har nu i ett par veckor haft en känsla av att tillhöra något som är större än hela mitt väsen. Och det känns som om något ovanligt stort, underbart och helt fantastiskt är på väg att hända. Exakt vad vet jag inte ännu, men hela mig, från det djupaste av min själ känner en sån där känsla av inre frid. Jag går stundvis runt och bara ler som en idiot, för jag känner mig så fullkomlig hel och såå förbannat lycklig utan någon som helst anledning egentligen, det bara känns så. Och det bästa att jag ser fram emot det okända. Haha det är helt sjukt men ack så mäktigt och underbart det känns. Alltså har sagt allt detta till S, hon har följt allting - från när jag började och när allt det konstiga började hända. Jag lär komma att skriva ner ett ordentligt beskrivning och dela med mig.
Delila

Vilken underbar känsla, hoppas något fantastiskt händer dig <3

MALIN

Vad stark du är! Kram

Yasmine

Häftigt att känna så! :)

NICOLE

Åh vad djupt och fint :) Häftigt på ett vis att lära känna sig själv på ett ytterligare plan sådär

Frida

Det låter spännande det du skriver om. :) Härligt att känna sig lugn dessutom trots att det händer grejer runt dig.

Jessica Högberg

Men oj, wow, spännande!

Emma Engström

Vilken himla härlig känsla att få känna så! <3

ExklusivaMoi

Jooo jag är jäkla impad av din resa!! Mycket i livets lärdomar får man som mest och bäst är när det är som vidrigaste då, slår aldrig fel *muttrar* ALL lycka å framgång till dig tjejen... eller inte all ffs, fan till mig med ;P *S* Take care out there<3

Tess

Skriv gärna mer om detta! Låter spännande! <3

natalia

Grym! Så vacker du är<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress