Mitt bredband här hemma har krånglat en hel del på sistone. Men både igår och idag har jag ingen internet alls, och N har varit irriterad på att Netflix då inte funkat. Som tur är har jag ju på tv:n mitt emot sängen, både ettan, tvåan, fyran, sexan, kunskapskanalen och så barnkanalen som hon kunnat titta på ibland. Ska ringa på måndag och förhoppningsvis ordnar det sig. Annars vill jag göra avdrag för dessa dagar. Inte fan vill jag betala för något som inte funkar. Annars så hade jag det väldigt trevligt på eventet i torsdags. Efteråt mötte jag upp L för lite libanesiskt mat. Gårdagen var en vilodag så tog det bara extra lugnt.
Idag skulle jag egentligen gått på ett finansevent som jag verkligen hade sett fram emot, men orkade inte riktigt ge mig iväg. Inte ens när L erbjöd sig att skjutsa mig dit. Ville hellre fortfarande ligga ner bredvid honom. Men kort därefter när sommarsolens strålar letade sig in genom fönstret, kunde inte ens jag motstå att gå ut i sommarvärmen. Känner mig väldigt sugen på att göra om balkongen så vi var och kollade på utemöbler... för att sedan dra vidare till centrum där vi strosade runt, samtidigt som vi samlade på lite D-vitamin.
En härligt god plankstek unnade vi oss ute i värmen.
Vi tog en långpromenad hem där jag visade L en helt ny väg och så fick han se mer utav denna fantastiska vy. Där gick vi hand i hand i kärlekens tecken och bara njöt av tillvaron. Nu ett par timmar senare ligger vi här framför tv:n och fastklistrade på varandra, han lär nog pussa sönder mig haha.
Erika

Vad har du för internetbolaget?
Jag vet hur tråkigt det är vårat krånglade en tid också jag vet inte hur många samtal jag fick ringa. 😓

Fick dock inget jäkla avdrag inte blev skit sne på dom!

Svar: Telia. Ja det är väldigt trist när det krånglar så. Dåligt att du inte fått göra avdrag, var i kontakt med dom och jag skulle få göra avdrag.
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress