Vi sitter i skrivande stund och käkar vår sista frukostbuffé här. Jag spanar ute över havet på vågorna, lite vemodigt känns det ändå. Jag har verkligen njutit av min tid här. Det har varit helt underbart att efter varje frukost gå upp till rummet och mötas av doften utav nystädat rum, till och med disken togs om hand. Och det har varit helt fantastiskt att få umgås på tu man hand med L, trots att han i princip mer eller mindre nästan bor hemma hos mig. Men det är ju inte samma sak, vardagen kommer oftas i vägen. Vi har haft det riktigt trevligt och rök även ihop nån dag, så vi har haft ett allvarligt snack om allting.
 
Jag ogillar ultimatum, men här kände jag mig illa tvungen. Jag kräver det till och med. Helvetet ska hinna frysa till is, innan en sån sprucken kondom till människa ska fortsätta manipulera, utnyttja och använda sig av någon jag bryr mig om så pass, utan mitt ingripande. I helvete heller. Jag bokstavligen hatar dessa psykopater med tydliga narcissistiska drag som går runt och förstör andra människor, som om dom vore leksaker. Må Gud förlåta mig i förväg, men jag kommer personligen se till att göra denna kvinnas liv till ett levande helvete, ifall hon inte tar sitt förnuft till fånga och slutar utnyttja honom. Hon har redan förnedrat, ruinerad och gett honom ett psykiskt lidande utan dess like. Och här säger vi stopp, det räcker. Människan är inte ens i position att be om ett enda jävla skit.
 
Man får ju hoppas att du inte bara går till kyrkan för att fylla på bänkarna, utan insett vilken rutten jävel till människa du är och är där för att få hjälp. Cause honey you really need Jesus! Och jag är helt övertygad om att din karma kommer, och tro mig den kommer att vara lika vidrig som dig. That's for sure!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress