Ååh alltså jag jublar lite smått inombords. Äntligen! Som person är jag rätt petig, absolut inte en perfektionist trots att jag ser mig själv som definitionen av nästintill perfekt, men detaljskadad, definitivt. Skulle jag möta en kvinna som är lika passionerad, eldig, charmig och underbar såsom bara jag kan vara, som om det inte vore nog, skulle personen dessutom tillhöra något utav dom tre eldtecken och vara nyfiken på bdsm så skulle jag tamigfan överväga att bli lesbisk.
 
Jag ogillar när saker och ting är alltför röriga, särskilt när det finns en möjlighet att inte ha det så. Jag har länge stört mig på "komplikationer" som uppstod när jag bestämde mig för att byta bloggportal. Kändes alldeles för tungt att ge upp 3 års bloggmaterial med närmare 400 inlägg. Inte en gång till. Har bloggat sedan 2009 och när jag bytte till min nu gamla bloggportal så hade jag gett upp 6 års material. Dock har jag fortfarande tillgång till den bloggen, så då och då händer det att jag unnar mig några nostalgiska kvällar. När det blev uppenbart att jag inte skulle få hjälp med att importera min gamla blogg, så har jag såfort jag haft lite tid över suttit ner och skrivit om vartenda inlägg. Med tanke på att jag är petig och detaljskadad så är det exakt samma datum, text, bilder och till och med klockslag haha utan några som helst undantag. Vissa inlägg valde jag att radera, men närmare 300 st finns nu härinne. Så nu är jag glad och kan lugna ner mig. Bara designen som måste fixas. Är inte ett dugg nöjd med den nuvarande, utan vill ha en som är värdig mig. Men det är en annan dags bekymmer.
 
Nu tänkte jag att ni istället skulle bekanta er med bloggens alla kategorier. Det är hela 16 st. Nu när dom är fyllda med en massa nya inlägg, är det ju guldvärd för er alla nya läsare. Om inte annat nu när vi reser bort kan det ju vara kul för er gamla läsare att bläddra tillbaka. Har nu länkat dom alla, så det är bara att trycka på valfri kategori för att hamna där.
 
Allmänt här hittar ni inläggen som jag inte riktigt anser ska stå på dom övriga kategorier. Typ som detta inlägg eller annat vardagligt. Vissa inlägg återfinns i olika kategorier.
 
 - I denna kategorin hittar ni precis som namnet avslöjar, allt som har med resor att göra. Vi reser nu på lördag så det mesta som kommer att publiceras nästa vecka kommer att hamna här. 
 
Tyvärr så pysslar jag knappt nuförtiden så det är inte så många inlägg, men några inspirerande sådana. På bilden är det sist jag pysslade. Vilket var förra året inför julen när jag gjorde iordning en varsin paketkalender till både N och L. 
 
Dikter & NovellerNi som följt länge vet att skrivandet är som terapi för min själ. Jag skriver väldigt mycket i perioder. Det är det enda sättet för mig att komma i kontakt med mina känslor. Känner alldeles för mycket ibland och är för principfast för mitt eget bästa. När jag skriver sätter jag inte bara ord på det jag känner just då, men det hjälper även mig att både bearbeta och sortera dom känslorna. Det jag kunde dela med mig kan ni läsa där. Och mycket har jag förlorat när jag råkade tappa min lilla laptop för ett par månader sen. Jävligt synd! 
 
Jag har nu gått på event i hela 7 år, sedan år 2011. Minns mitt första event som om det vore igår. Hur uppspelt jag var över hela grejen haha. Här i denna kategorin är det endast från 2015 och fram tills nu.
 
Denna är en av mina mest uppdaterade kategori. Och kommer att bli den hetaste så fort jag utbildat mig färdigt inom området. Vilket jag planerar att bli i maj, har en månads praktik att ta tag i så att det går ihop med mitt händelserika liv. Men framförallt med N och allt runt omkring oss.
 
- Här är en kategori för den som tycker att mat är livet. Den är fylld med inspiration av en massa mumsiga, enkla och lättlagade maträtter och bakverk.
 
Recepter -  Här hittas dom få recept jag delat. Få - av den enkla anledningen att jag oftas lagar min mat utan mått, utan går mest på känsla. Det är mest bakverk som kommer att finnas där. 
 
 - Här är det allt ifrån skönhetsprodukter till frisyrer och outfits. Med andra ord allt som har med skönhet och mode med att göra.
 
Frågor & Svar - Precis som det låter. Relativt tomt kategori. Har typ aldrig frågestund, men kan ha det ifall det är något ni är intresserade av. 
 
Även här, precis som det står. Mest förhandsvisningar och vissa filmer som jag verkligen vill lyfta upp. Håll utkik - lite senare ikväll ska jag skriva om den senaste förhandsvisningen.
 
Samarbete - Här hittar ni allt ifrån sponsrade inlägg, till produkter och tjänster som testas. Vissa utav dessa inlägg finns även i kategorin nedanför.
 
- Här är det tips av allt möjligt. Tex selfielampan som jag tycker att varje bloggare borde äga. 
 
Gammalt bloggarkiv - En kategori där inläggen är mellan år 2009 - 2015, och kommer från min allra första blogg. Jag har tyvärr inte riktigt hunnit gå igenom den bloggen ordentligt. Men än så länge finns här några gamla bilder på mig, lite av min graviditet och min förlossningsberättelse. Även mitt allra första bloggevent, som var en förhandsvisning.
 
- Här är en salig blandning av gott och blandat. Jag har ett rätt händelserik liv, så en hel del hamnar i denna kategorin. Allt ifrån utflykter, besök på museer, till kryssningar, mamma/dotter dagar m.m 
 
Åsikter & Tankar - Här är allt ifrån mina åsikter om olika ämne och mina tankar. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress