Det är mycket nu jobbmässigt - jobbar i stort sett varje dag veckan ut. Trots kylan så är det otroligt skönt när solen tittar fram. Redan vid 7 tiden åkte brillorna fram, dessutom fick jag sluta en timme tidigare så jag blev ännu gladare.
Möte då upp L för lite middag på Jensen - bakad potatis, oxfilé med pepparsås och creme fraiche blev det för min del. Efter maten gick vi raka vägen till biograf Skandia där moviezine hade en förhandsvisning av filmen ' midnight sun'.

Om filmen: ''17-åriga Katie har levt ett skyddat liv sen barndomen. Hon är begränsad till sitt hem på dagarna då hon lider av en sjukdom som gör att minsta lilla solljus är dödligt för henne. Ödet ingriper när hon möter Charlie och de inleder en sommarromans.''
 
Jag gillade filmen skarpt. Den påminde mig lite om filmen ' förr eller senare exploderar jag' även om den riktigt inte höll samma mått. Både filmerna har liknande handling, och är otroligt sorgliga och vackra på samma gång. Midnight sun är en dramatisk kärleksfilm som bygger på att man ska ta tillvara på livet, även när det känns som tyngst. Jag kan varmt rekommendera filmen, den lämnar ingen oberörd. Filmen kommer ut på bio den 28 mars och är 1 tim och 32 min lång.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress