Åh jag känner mig så fruktansvärt bortskämd och det känns så välförtjänt med tanke på att jag är värd så oändligt mycket. Samtidigt som jag börjat känna en viss ångest över att snart få resa hem igen, till kylan. Visserligen är det knappt någon sol här, men det är ju mycket bättre än snö. Man kanske skulle ta och flytta utomlands, alltså på riktigt, det är något som jag gått och tänkt på en hel del nu. En ny början, ett helt nytt liv i en hel annan miljö, helst då i sydamerika, det känns så himla lockande.
 
Ett stort mål jag börjat jobba mot är att jag vid 40 års ålder ska kunna ''pensionera mig'' , och det innebär att jag då har ekonomiska förutsättningar att kunna leva ett liv helt på mina villkor. Realiserar jag dessutom mina tankar att sterilisera mig, då är chansen stor att jag då väljer att bosätta mig i ett varmare land. N kommer ju då vara i en ålder där hon börjar bygga sitt eget liv, så får hon helt enkelt bestämma om hon vill hänga med eller stanna kvar. Väljer jag däremot att skaffa ett andra barn blir det ju lite svårare, men nog vill jag fortfarande kunna leva ett liv helt på mina villkor, vill kunna resa massor och njuta maximalt av allt det goda livet har att erbjuda. 
 
För ett tag sen så trodde jag att jag var gravid, alltså jag skojar inte när jag säger att jag blev deprimerad och bara grät. Kände mig så fruktansvärt besviken på mig själv, hur jag hade kunnat låta det ske. Jag värdesätter min frihet högre än något annat i denna värld. Sen skulle det just nu absolut inte kännas som rätt läge att få ett till barn, med tanke på allt runt omkring. Och ni skulle sett vilka dansmoves jag gjorde när väl min mens kom haha, puuh.
 
Som vanligt startade vi denna dag med en härlig frukostbuffé, därefter tog vi en lång strandpromenad. Det blev även en hel del balkonghäng där vi försökte ta vara på dom få solstrålar som erbjöds. Tyvärr så blåser det fortfarande väldigt mycket. Jag passade även på att bekanta mig med den senaste nyheten från nicotext, ni får en recension imorgon. 
Nu mot kvällen lagade L en riktig god och het middag - spaghetti bolognose, haha vi trodde nog inte att den där chilin skulle vara så stark. Men gott var det, en repris av det väntas imon. Nu ska jag ta och krypa bredvid denna knäppis.
ExklusivaMoi

FAN va GÖTT att läsa en som vågar skriva öppet med det där om barntankar!!! Är väldigt lik dig där men jag har inga och har aldrig riktigt haft den dragning att yngla av mig... finns tillräckligt nu och jag värdesätter faktiskt mer min frihet/egentiden + min kropp än mycket annat =)... kan tänka mig att ta en man med hela paketet! Ha det super TREVLIG VECKA!

Svar: Det här med barn är ju lite av en tabu. Man SKA tycka att dom är det bästa som hänt en (trots dom i många fall är helt tvärtom) och viga hela sitt liv åt dom. Och Gud förbjude om man inte delar den uppfattningen. Men jag är helt övertygad att nästan alla föräldrar nån gång ifrågasätter varför dom skaffade barn. Tycker du ska leva ditt liv och bara skaffa barn när du både vill och känner att det känns rätt, än viktigast när du hittar någon värdig dig och ni både verkligen vill ha en tillsammans. Tack detsamma fina du! Kram
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress