Hello you! Jag vill börja med att önska er en riktigt trevlig påsk. I år blir det inget firande för min del. Dock fick N lite påskpresenter häromkvällen när hon kom hem. Den klassiska påskäggen med godis samt en kalender och en dagbok med tillhörande lås och nyckel, som hon önskade sig. Syrianer firar sin påsk nästa helg så troligtvis ska hon dit och fira där.
 
Bilderna ovanför togs av L igår. Som ni kan se är jag återigen långhårig, blev så trött på förra håret, och fixade mig ett nytt värt namnet. Dock blev det lite ojämn, men det är lätt att återgärda, ska faktiskt ta och fixa det nu innan läggdags. Vardagslyx är typ mitt mellannamn - jag bara älskar att lyxa till det på alla sätt och vis. Helst då med så enkla medel som möjligt. Att skämma bort mig själv och min omgivning är min melodi. Att tex inte behöva stämma av med någon för att få håret fixat, då jag besitter kunskapen att göra det själv - det är en lyx för mig. 
 
Jag har även i veckan varit iväg och gjort en ny fransförlängning då jag blev så nöjd sist. Det är vad jag kallar vardagslyx - att få vakna upp med perfekta fransar varje morgon. En annan sak jag räknar som vardagslyx är en riktig god maträtt som hade kunnat serveras i en restaurang. L gjorde en sån till oss igår - ugnslagade färsbiffar och klyftpotatis med rosmarin, och så pepparsås och lite sallad på det. Imorse fick jag som vanligt frukost i sängen. Kort därefter fick jag en bukett rosor och min favoritchoklad utan anledning. När jag tänker efter så får jag faktiskt blommor rätt ofta. Det är väldigt roligt att ha fått träffa någon som pratar samma kärleksspråk som en själv. Nästa lyx att unna mig är ansiktstrådning och helkroppsvaxning, som jag måste hinna med nästa vecka innan vi reser.
ExklusivaMoi

Sååå härligt<33 Livet ska man vara hög av och inte vara rädd att ta för sig när chanserna kommer =D... ExklusivaMoi kom inte av en slump! Rätta takter där tjejen och ha en fantastiskt TREVLIG VECKA på dig, kramar!

Svar: Så sant så! Tack detsamma! 😘
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress