Internetåtkomsten på hotellet strular till och från. Då och då använder jag min egna, och hoppas att det stämmer att man surfar på samma sätt som därhemma. Annars är jag helt körd vill jag påstå, med tanke på att jag även pratat mig gul och blå i telefonen.

Vår resa har ju som bekant haft en katastrofal debut. Och jag kände mig omänsklig stressad över allting. Mest för tösens skull, då hon numera har skolplikt så kan inte bara ta med henne när jag hittar en bra sistaminutens deal. Men trots att vi nog inte kommer att dra på någon utflykt, så har vi ändå haft det hur trevligt som helst under dessa dagarna som gått. Vi har njutit av frukostbuffé på översta våningen med en fantastisk utsikt. Vi har strosat runt, N har badat i poolen och så har hon hängt mycket på deras internationella barnklubb. Hon verkligen tycker om att vara där och stannar gärna där ett par timmar, hon får då öva på sin engelska och leka med en massa barn från olika länder. Under tiden hon är där, så har jag när internet funkat haft en seriemaraton, bara njutit av lugnet och även som sagt pratat mig gul och blå i telefonen med någon som verkar ha en hjärna gjort av betong.

Frukostbuffén - inte sådär överdriven mycket att välja mellan men tillräckligt för att alla oavsett smaklökar ska hitta något att tugga på. 
Vi har åkt runt i denna.

Jag har testat några maträtter. Och jag ångrar lite att jag inte la till all inclusive då det inte kostade överdrivet mycket. Nu när jag pungat ut så mycket för extra flygresan så är valmöjligheterna lite begränsad. 
 
Och precis med allt annat så får man ju det man betalar för. Så maten njuter jag inte riktigt av. Man äter mest för att inte svälta haha. Lär ju återvända hit, så man får chansen att göra om på rätt sätt.
Lyckades pruta ner priset rejält och fick en riktigt ordentligt rundtur i denna hästvagnen.
Lite glass har vi också unnat oss. Tänker att jag ska hinna ta en sväng till stranden. Ska bara hitta vägen dit först haha. Lyckades hitta till busshållplatsen och upptäckte en annan sida som inte är så likt vårt.
 
Här vi bor har vi ett mycket livligt nattliv med högt musik, massa pubar och oändligt många restauranger.
Men vi får se om vi hinner med en bussäventyr - var nämligen sugen på att besöka Nessebar. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress