Hello you!! Long time no see! Jag har typ haft semester på semester men jobbade 7-22 förra helgen, sen dess har jag bara tagit det lugnt, netflix and chill och så blev jag bjuden på en god gryta igår av L, diskussioner om trubbeln i paradiset, en del krav ställda, löften om bestående förändringar, stridsyxan begraven, het försoningsex, början av ett nytt fräsch kapitel.
I samarbete med Nonstop entertainment bjöd Erwik Communication till en förhandsvisning av filmen 'Withney' som handlar om artisten Whitney Houston. Så runt 18 tiden idag befann jag mig inne i biograf Skandia av såg denna gripande dokumentären.
 
Om filmen: '' I denna dokumentär om Whitney Houston bidrar hennes familj, vänner och samarbetspartners till ett generöst och intimt porträtt av en världsstjärna som levde ett stort, men för kort, liv. "Whitney" innehåller ljud- och videomaterial från hennes karriär som aldrig förut visats, och tar ett gripande och hudnära perspektiv som kommer att omdefiniera hur vi minns en av musikhistoriens största.'' 
 
Denna dokumentär tyckte jag var otroligt gripande, sorglig, tragisk och intressant. Det var en jättefin hyllning och samtidigt ett försök att ge oss en inblick i hennes liv bakom kulisserna. Vilket regissören verkligen lyckades med. Jag visste tex inte att filmen ''Bodyguard'' som hon medverkande i hade gjort en så stor historisk intryck - och då främst i Sydafrika med deras apartheid historia. Det var nämligen första gången som en svart kvinna gjorde en klassisk hollywood kyss med en vit man.
 
Men om det är något denna tragiska dokumentär lär ut är den enorma baksidan av kändiskapet. Men än viktigast hur livsviktigt det är att omge sig av människor som verkligen bryr sig om den människa man är, bakom berömmelsen och alla pengarna. Inte minst när det gäller valet av ens livspartner, här spelar det ju ingen roll om man är känd, är snuskrik eller inte. En dålig och självisk partner kan både ruinera, förgöra en och vara vägen till ens undergång. Men att även vi fansen men framförallt manager har ett ansvar och att hälsan alltid ska vara viktigare än pengar, alltid. Sen är det ju också så att man inte kan hjälpa någon som inte är beredd att hjälpa sig själv. När hon väl kom till den insikten och var redo, så var det tyvärr alldeles för sent. En sån talang, jävligt tragiskt. Dokumentären har biopremiär imon, och den tycker jag verkligen att varenda en ska ta och se - rekommenderas starkt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress