Just nu i hemmet är det guldiga inredningsdetaljer som gäller, och outfitmässigt verkar jag vara inne i en svart period. Svart är ju så okomplicerad enkel och går ihop med alla möjliga färger som finns därute. Men svart för mig är också en känsla som representerar styrka, den kan även vara mäktig, mystisk, stark, sensuell, trygg och till och med ond. Det är vad jag beroende på sammanhang associerar "färgen" svart med. Här har ni mig på gårdagens festliga event på ART. Vad föredrar ni för färg?
ExklusivaMoi

SVART...åååh älskade svart!! Representerar mig en hel del och svart är inte bara svart heller =D... som du skriver å beskriver så finns det så mye i det svarta! Beror på hur den vinklas och visas upp så är den mångfasetterad. Yngre dagar var jag helt svart men nu i den mogna delen av sitt liv (hahahhaa) så gillar jag att ha liiite färgklickar i sina rena former... starkt cerise, lysande solgult, smaragdgröna skönhetens sköna och den djupa koboltblåa som matchning *tummar upp* Och NÄÄÄ jag anser faktiskt att ALLA INTE passar i svart, många men som allt annat så kan vissa bära upp den svarta bättre och den få fram den mer rättvist!!
Kram på daj<3

Svar: True that. Svart är ju så mycket mer än enbart färg eller "avsaknaden" av den. Angående det andra skulle jag kunna spika det första datumet. Åh ska bli så kul hehe. Kram <3
Vanissa Julclaude

ExklusivaMoi

vilken datum av alla jag skrev var den första?? Glömde skriva upp + att minnet börjar bli gammal å fullt nu mera ;P... minnet är bra men inte heeelt obegränsat, buhuuu tyvärr!

Svar: Den 28. Är rätt glömsk själv och var mästare på dubbelbokningar tills jag nu i år gav mig själv en kalendern i julklapp. Har du messenger kan vi ju snacka där för spikning.
Vanissa Julclaude

Anonym

Jisses... jag har glömt bort hur det är att kommunicera via nätet. Sånt gjorde jag innan 2010 *lol* då playahead, helgon, luna (dock inte så mye där faktiskt), bilddagboken osv osv... sen la jag helt av med sånt "liv" när facebook i början kom, enda sociala media är med bloggen =P... på gott å ont märker jag nu! Är liiite begränsad men har också själv valt det med =)
Jag skriver upp den 28:e iaf, jag måste dra för dagens äventyr... TIPS btw!! Idag är det en stor möjlighet att lära känna Thailand bättre på Kungsträdgården, om du inte redan visste det förstås! Imorgon är det salsa för hela slantet i Vasaparken<33
Kram kram

Svar: Haha shit. Bilddagboken hade jag men hade knappt några bilder där ens. Tror jag skaffade det ungefär samtidigt som jag började blogga. Haha fan det där är grejer dagens ungdomar inte ens kommer veta hur det känns, och msn damn det var grejer det. Aa gör du så. Vi får ju annars mejla varandra. Men åh synd att jag inte loggat in här, har ju varit hemma så hade ju lätt kunnat dra dit. Men tack så mycket för tipset. Kram
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress