Just nu i hemmet är det guldiga inredningsdetaljer som gäller, och outfitmässigt verkar jag vara inne i en svart period. Svart är ju så okomplicerad enkel och går ihop med alla möjliga färger som finns därute. Men svart för mig är också en känsla som representerar styrka, den kan även vara mäktig, mystisk, stark, sensuell, trygg och till och med ond. Det är vad jag beroende på sammanhang associerar "färgen" svart med. Här har ni mig på gårdagens festliga event på ART. Vad föredrar ni för färg?
ExklusivaMoi

SVART...åååh älskade svart!! Representerar mig en hel del och svart är inte bara svart heller =D... som du skriver å beskriver så finns det så mye i det svarta! Beror på hur den vinklas och visas upp så är den mångfasetterad. Yngre dagar var jag helt svart men nu i den mogna delen av sitt liv (hahahhaa) så gillar jag att ha liiite färgklickar i sina rena former... starkt cerise, lysande solgult, smaragdgröna skönhetens sköna och den djupa koboltblåa som matchning *tummar upp* Och NÄÄÄ jag anser faktiskt att ALLA INTE passar i svart, många men som allt annat så kan vissa bära upp den svarta bättre och den få fram den mer rättvist!!
Kram på daj<3

Svar: True that. Svart är ju så mycket mer än enbart färg eller "avsaknaden" av den. Angående det andra skulle jag kunna spika det första datumet. Åh ska bli så kul hehe. Kram <3
Vanissa Julclaude

ExklusivaMoi

vilken datum av alla jag skrev var den första?? Glömde skriva upp + att minnet börjar bli gammal å fullt nu mera ;P... minnet är bra men inte heeelt obegränsat, buhuuu tyvärr!

Svar: Den 28. Är rätt glömsk själv och var mästare på dubbelbokningar tills jag nu i år gav mig själv en kalendern i julklapp. Har du messenger kan vi ju snacka där för spikning.
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress