13 januari 2018

Veckan som försvann

Allmänt

Shiit alltså, vilken vecka! Tanken var ju att bloggen troligtvis skulle se rörigt ut under förra helgen då jag skulle peka om domänen till finest, för att kunna skapa en exportfil från mitt arkiv där. Men damn... vad dom är sega där. Och vetefan hur allting kunde kopplas tillsammans, men kunde inte ens logga in där och tydligen kunde inte dom heller komma åt bloggen. Kokade som fan här hemma, då jag hela veckan varit i kontakt med både finest och one. Att jag skulle ge upp 3 års bloggmaterial, i helvete heller. Så jag skapade en ny blogg hos finest igår för att kunna komma åt domain mapping informationen som dom inte verkade vilja dela med sig. Där hittade jag deras ip-adress så gjorde en ny pekning som äntligen gick igenom och jag återigen fick tillgång till min blogg där. Väl inloggad lyckades jag även att tabort samkopplingen mellan den bloggen och min domän, så nu går det att både komma in där och även här. Kunde dock inte skapa en exportfil så ska maila dom igen och förhoppningvis ska det kunna gå smidigt till. 
 
Fast ärligt talat så förstår jag inte hur det kunde bli sådär rörigt. När jag tog bort min domän här på blogg.se så kunde man ändå komma in här via den vanliga bloggen, och jag kunde logga in precis som vanligt. Det är just det jag trodde skulle hända även där. Nånstans hoppas man ju att dom bara inte pallade anstränga sig för att hjälpa mig, för ligger det verkligen till sådär att inte ens dom själva kunde komma in, så blir jag ju mörkrädd. Men nu är jag i alla fall tillbaka och kan blogga på som vanligt, vilket känns skönt. 
Här får ni två gamla godingar på mig. Behövde dock en förändring och nästa vecka kommer jag att bli korthårigt. Vad jag längtar!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress