Fick en förfrågan på snap om att lägga en recept på dessa otroligt goda och söta snöbollar. Just när det kommer till sånt här, kör jag sällan med mått, utan bara på känsla och beroende på vilken smak och konsistens jag är ute efter.
 
Du behöver: vit choklad, kokosflingor, apelsin eller citron - eller också både och. Jag brukar ha vissa med citron och vissa med apelsin.
 
Gör så här: börja med att smälta chokladen över ett vattenbad (och för Guds skull kör inte skiten i micron). Blanda den smälta chokladen med kokosen och saft från en citron, häll i så mycket du önskar att den ska smaka. Jag brukar dela och hälla chokladen i två skålar, där jag häller citronsaft i den ena och apelsinsaft i den andra. Forma till små bollar och rulla i kokosen. Ställ i kylen en stund. Sen är det bara att njuta. Ett tips är att skippa köpt kokosflingor och riva av en kokosnöt - du får då både godare och fräschare snöbollar. Håll nu i er - är man sugen på en riktigt munorgasm så kan man även doppa snöbollarna i choklad.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress