Som person är jag passionerad över allt det som gör livet värt att leva. Således ser jag mig själv som en livsnjutare och försöker njuta utav mitt liv i den mån jag kan. Förutom mat och mina övriga intressen, så är även sex en stor passion haha. Och det med rätt person ska det påpekas. Som älskare är jag dominant, eldig och passionerad. Anser att livet är alldeles för kort för att nöja sig, kompromisser i all ära men vissa saker ska man aldrig behöva kompromissa om och där hör sexet till. Jag är otroligt lekfull, älskar att experimentera och få saker tänder mig så pass som att både få och se min partner njuta maximalt på alla sätt och vis.
 
På senare år har jag blivit mer och mer nyfiken på bdsm. Jag må vara väldigt dominant, men med rätt person har jag ingen problem att bli undergiven heller. Det ena behöver ju inte utesluta det andra så en kombination av både är att föredra. Mitt vilda jag är en sida jag inte vill att vem som helst ska få uppleva. Vilket i samma veva gör mig en aning reserverad i sängen. Vill liksom kunna uppleva allt det där med någon som talar samma kroppsspråk som mig, någon som liksom mig är lika nyfiken och galen. Jag var lite osäkert där med L, men när han väl fick lite intro i min värld, så blev han fast. Vi snackar om en elev som snart har gått om läraren. Jag älskar vårt sexliv - det är roligt, lekfullt, passionerat och det faktum att vi både gillar att utforska varandras kroppar, gör det än mer spännande. 
 
Där jag förvarar mina underkläder, har jag en liten låda med porriga sådana. Förutom rollspel, att sätta på mig mina heta underkläder och lite handklovar, så är i princip sexleksaker ett outforskat område för bägge två. I samarbete med Winkwink fick vi chansen att testa några som väckte vårt intresse.
Vi fick hem ett bondageset  ur serien 'Fifty Shades of Grey, bestående utav: en fjärderstång, två band i satin till handleder, en ögonbindel, en penisring och en fingervibrator. 
 
Först och främst vill jag erkänna att det varit skojigt att testa setet - personligen är min favorit den där fjäderstången. I kombination med ögonbindeln och banden upplevs den inte bara pirrande men även mystiskt, man är liksom helt utelämnat till sin partner vilket ökar den sexuella spänningen. Sen tycker jag att bandet är att föredra framför handklovar, särskilt i vårt fall där det ofta förekommer stryptag vart det ett verktyg som kom till användning. L tyckte också att penisringen kändes skönt att använda. Har man liksom mig lite svårt att enbart komma vaginalt så kan jag rekommendera fingervibratorn. Annars kör vi ofta med kombinationer - vilket innebär att när man närmar sig bristningsgränsen så stimuleras två eller flera av ens känsliga kroppsdelar samtidigt. Vilket gör att vi ofta har lite udda ställningar, då vi både har olika delar vi tycker är känsliga haha. Är ju väldigt individuellt det där.
 
Vi är nöjda med setet och rekommenderar den varmt. Nu när även den tredje och sista delen i trilogin nalkas på bio, lär vi nog klicka hem en hel del ur serien. Alla heta produkterna från Fifty Shades of Grey serien hittar ni här
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress