Förutom att njuta av att äta alla möjliga slags maträtter, att betrakta det vackra resultaten av min inredning, så är bakning en annan stor passion här i livet. Numera bakar jag knappt längre. Dels för att det är mer regel än undantag att alla bakelser ska innehålla socker, och jag försöker att undvika socker så mycket det går. Och delvis för att jag bakar för själva bakandets skull, inte för att äta. Är konstigt nog inte så förtjust i bakelser som i mat. Dessutom har jag till skillnad från då ingen att käka upp det.
 
Men då och då bakar jag, både till mig själv och på beställning. Min bakning har ju ett rykte att hålla minst samma klass som konditoriets. Så en del bekanta föredra att beställa från mig när det nalkas kalas och middagsbjudningar. Dessutom så bakar jag med kärlek, men det gör jag ju med allt jag har en passion för.
 
Dessa här utsökta bakelse bakade jag på beställning förra fredagen. Det är min populära banankaka och en olaglig god citron cheesecake. När beställaren några dagar senare ringer och tackar så mycket, då blir jag uppriktigt glad. Fan vad jag är bra! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress