Denna nya månaden inledes extra festligt med en glittrande galakväll på Dbrand & friends inne på NK, där årets hårkontroll modell utsågs för tredje året i rad. Kvällens konferencier var den entusiastiska Peter Siepen. Ni ser också min outift där jag försökte hänga med i dresscoden pastellfärg deluxe. Men jag klär i alla färger som den skönhet jag är.
Det bjöds på bubbel. M som skulle köra och för mig som inte dricker alkohol fick det bli redbull.
Och så härlig tilltugg från det persiska köket.
Eran bästa Vanissa Julclaude!!!
Jag fick bekanta mig med ett för mig intressant märke, nämligen Mod Stockholm. Tyckte att deras koncept var så bra, att dom förtjänar ett eget inlägg där ni får möjligheten att bekanta er med dom.
Här får ni en sneak peak - så jäkla coola produkter dom har.
 Och det bästa är att dom hade en gåva till bloggarna - så fick denna läckra klocka värde 1245 kr
Några utav kvällens partners som var på plats.
Kristofer Greczula bjöd på härlig musik.
Modevisning med tema ’90-talets såpoperadrottning’, i samarbete med Peter Englund från Epic Productions och Stockholm Stylisterna. 
Goodiebagen med generöst innehåll.
Innehållet i paketet ovanför - Montecristo Deleggend tre olika dofterna från Mille Centrum Parfums. Det var en fin överraskning som L lär uppskatta. Han fick nämligen proverna från lanseringen och använder dom flitigt. Man skulle kunna tro att han badar hela sig. En flaska går ju på ca 2 lax så han lär bli riktigt glad att få en påfyllning.
Fick skjuts av M till närmaste station där jag tog pendeln hem. Han och hans audi som han behandlar som en bebis haha.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress