Igår efter att ha varit på tösens utvecklingssamtal, åkte vi raka vägen till Exploria nöjescenter. Det kändes extra bra att det blev just igår, då jag fått höra hur otroligt duktig hon är i skolan. Dessutom ligger hon långt framåt i alla ämnen. I vissa ämnen har fröken till och med tvingats bromsa henne. Jag har rätt höga krav på henne, vilket jämnar ut sig då hennes far inte ställer några alls. Jag blev glad och kände mig så stolt över henne. Tidigare samma dag hade dom även varit och åkt skridskor, och fröken talade om hur duktigt och snabb hon var. Då sa jag att det hade varit konstigt annars, med tanke på att hon nu snart gått på ishockeyskola i hela tre år.
Exploria marknadsförs ju som Europas största nöjescenter, vilket får mig att undra hur dom andra ser ut. Det var inte riktigt såsom jag hade föreställt mig. Och andra sidan var det ju en vardag, så det var nästintill tomt där. Jag som knappt står ut med en massa skrikande och gapade ungar som härjar till höger och vänster, tyckte att det var så otroligt skönt att det var så lugn.
Strax efter att vi anlände och hann gå en runda, blev det matdags.
Efter maten öppnade brand- och trafikskolan. Hon fick köra brandbilen och släcka en brand. Och belönades med en diplom med hennes namn på.
Sen blev det dags för trafikskola där hon fick köra i en kvart. Eftersom vi var dom enda som deltog så fick även jag köra haha. Hon har ju en elbil så det var inga problem för henne att köra runt och följa "trafikreglerna". Hon fick ett körkort med hennes namn på och plats för en bild. Sen tog vi en tur igenom dinosaurilandet som var smått läskigt. Därefter fick hon leka en stund innan vi slutligen åkte hem. Jag tog tyvärr inte med mig varken min kamera eller systemkameran, så ni får dom någorlunda godkända mobilbilderna. Bortsett från att det är ett onödigt dyrt ställe, så kan jag varmt rekommendera det.
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så roligt att det går bra för henne :). Sådant blir man glad över :)

Linda

Det bästa med stöllet är en trappa ner 😉

Svar: Jaha där ser man. Ska absolut ner och ta en titt, nästa gång. Tack! :)
Vanissa Julclaude

Frida

Va roligt det ser ut

Emilia

Så skoj!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress