13 februari 2018

Dagens nöje

Hem & Inredning

Söndagen spenderade N och jag i kungens kurva. Följde med henne till ett kalas på Leo's lekland. Fördrev tiden framför netflix i mobilen tills dom var färdiga, sen gick vi till ikea där vi både åt middag och strosade runt. Vi hann även med en kort visit hos M innan färden hem. Måndagen var dock ingen bra dag alls. Försökte hålla ut så länge det gick, men tvingades sluta tidigare från jobbet då jag inte kände mig kry alls. Mår fortfarande illa även idag, men känns en aning bättre, så förhoppningvis är jag helt kry snart.
 
Alla hjärtans dag väntar runt hörnet. Planerna jag hade för den dagen gick inte så bra. Jag har en rabattkod som snart går ut, på halva ordinarie priset till ett otroligt vackert hotell inte långt härifrån. Siktade på en svit och hela köret, men sen när jag skulle boka så vart allting fullbokad. Hängde dock inte läpp för det, nej nej... utan ändrade om planerna helt och bokade något coolare. Skriver sen vad det är för något, efter att vi varit där. L har försökt få det ur mig, men tihi fick han. Det är så roligt att se honom dö av nyfikenhet. 
Denna tisdagen, har ''dagens nöje'' varit att röja i köket. Funderar på att köpa en ny matgrupp, jag har ett sånt litet kök att jag i princip har köpstopp där, för har ingen plats alls. Haha som ni kan se så missbrukar jag citroner, dricker det som te tillsammans med ingefära.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress