Det förstnämnda är varje dags dominerande avsikt. Att ta dagen med positivitet och iver. Det är dock inte alltid det blir så, då och då inträffar även det sistnämnda, mot ens vilja. Men så kommer det en ny dag, en ny chans, att göra om och det på rätt sätt.
 
Med det bestående inställningen så kan det bara bli rätt, även om det ibland kan ta lite tid, men med ett kryddmått tålamod, är det bara en fråga om tids nog. Så länge jag försöker göra det mesta utav mina dagar, även om det ibland skulle innebära att slöa framför netflix, så är det helt okej. För imorgon är det en ny dag, vilket ger mig chansen att göra om det hela och det på rätt sätt.
 
Befinner mig annars inne i en jobbperiod just nu, långa dagar. Vi har gått om varandra L och jag. Önskemål om förbättring på den fronten, lite mer inkludering gällande beslut som påverkar dagarna på vår gemensamma vardag. Däremot så försöker vi alltid hitta tid att få umgås på tu man hand. Det är väldigt viktigt. Det är ju trots allt genom att vara närvarande i vår relation som vi ger liv åt den. Den må vara eldig och har en stark låga, men även en sådan behöver underhållas för att fortsätta brinna.
Kändes som hundra år sedan sist vi var på bio, så vi tog tag i saken. Filmen, likt 'Infinity War' lämnade en lika nyfiken över fortsättningen. Invigde även ett nytt matställe därinne på Heron, så litet att man nästan missar det - maten smakade helt okej.
För övrigt har L's planteringsfeber brutit ut på nytt. Den här gången har han planterat allt ifrån vattenmellon till majs och Gud vet vad... haha jani vetefan hur han tänkte där. Vad hände med tomater, paprikor och gurkor? Men allt är ju möjligt, får väl se om vi får lov att käka egenodlade majs inom en snar framtid. Måste hitta en bra plats när väl vintern blir ett faktum. Känns ju som det är läge att ställa sig i kö för att få hyra en odlingslott. Dessutom har jag ju alltid drömt om att ha ett eget stort odlarhus. En dröm som vi mer eller mindre delar tillsammans, kan ju komma att bli ett gemensamt intresse att odla egna grönsaker och frukter. 
Angelica Wåhlin

Låter som ni har en sund tanke om er relation :)

Svar: Ibland så haha ;)
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress