15 augusti 2018

Aktier och skolstart

Allmänt

En av mina aktier som sköt upp i höjden och fick mig att komponera en ny dans, hade sjunkit ner rejält och fortsatte att sjunka snabbare än jag hinner andas, nästan så jag fick en hjärtattack. Det är dessutom den aktie jag lagt mest pengar på, haha så typiskt. Häromdagen fick jag dock se en glimt av en positiv förändring. Så hoppas det håller i sig, för så fort den uppnår köpesumman (helst högre) så kommer jag att sälja. Sålde faktiskt en för nån vecka sen som steg upp till hela 70%. Gick även där i säljtankar så kändes skönt att jag hann sälja det när det låg så pass högt, för efter knappt 5 min efter att jag hade sålt, sjönk den ner som bara den.
 
Även fast den jag lagt mest pengar på ligger på - 25% så ligger hela min aktieportfölj på + 11% i dagsläget. Jag är newbie i denna värld så tycker det är så spännande. I början la jag ner flera timmar till att suga åt mig all info kring ämnet. Sen testade jag mina nyvunna kunskaper mot L som är ekonom. Han verkar vara jätteduktigt på det där, när vi hade vår ''relationskris'' så brukade jag pika honom: ''tänk om du hade samma analysförmågan när det kom till ditt förhållande?'' haha. Jag är ju snabblärd, är nyfiken och är alltid på när det gäller att lära sig nya saker,  så nu har vi ännu ett ämne vi kan prata om. Ibland kan han ba betrakta mig en stund och ba: ''Åh älskling vad du uppfyller mig på alla sätt, på ALLA sätt''. En sekund där lämnar mina fötter jorden. Vi har som par haft ett turbulent början på vår saga, skit som tyvärr pågår än idag. Men jag är helt övertygad om att vår enorma kärlek till varandra klarar det här. Nu när vi funnit en någorlunda stabilitet, är vi tillsammans redo att slå tillbaka med full kraft. We got this shit!!
 
Annars började min lilla älskling tvåan idag. Alltså nästan så jag inte tror att det är sant, på lördag fyller hon hela 8 år mammas älskade lilla lejon. Igår, dagen innan skolstarten blev hennes hår ordentligt bortskämd med en inpackning gjord av balsam, rosmarinolja och avokadoolja. Min älskade stora lejon fyller även han år bara två dagar efter, så har en hel del att planera i veckan.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress