Nu är vi sedan igår hemma i Sverige igen. Polen och badorten Sopot levererade verkligen. Med andra ord en välkomnad och mycket lyckad födelsedagspresent ifrån L. Olyckligtsvis nog så började jag må dåligt mot kvällen på första dagen, något som försämrades dagen efter. Dock tur det att vi redan hade hunnit med så mycket under dagen i måndags. För i tisdags gick vi bara en kort promenad sen vart vi inne hela dagen. Igår flög vi ju hem, och redan i bilen på vägen hem försämrades hälsan ytterligare. Väl hemma spenderade jag resten av dagen i sängen, med kraftig illamående med kräkreflexer, halsbränna, hosta, rinande näsa, både mag och ryggont deluxe, huvudvärk, kissnödig stup i kvarten och som om det inte var nog började något som skulle likna tant röd.
 
L den guld värda rackare fixade käk, låg bredvid och tog väl hand om mig. Kändes jävligt skönt ska jag tala om för er, en liten ljusglimt mitt i allt elände. Och idag mår jag mycket bättre, lite ovanligt trött men ingen värk och liknande. Efter att ha hämtat N i skolan tog vi en extra promenad tillsammans och köpte med oss hem lite onyttigheter, vi nu unnat oss framför netflix. 
 
Men nu backar vi bandet till måndag - efter att vi hade checkat in, bekantat oss med hotellet så tog vi en långpromenad längs stranden in till Sopot centrum. Titta ni noga på min bild så kan man se träpiren längst bort. Det är ända dit vi promenerade. Det är dock inte överdrivet långt heller - typ en kvart. Men vi gick ju lite runt då vi ville se så mycket som möjligt. 
Och så äntligen framme i Sopot centrum och Molo som träpiren egentligen heter, en av Europas längsta träpir tydligen.
 Bilderna från träpiren. And indeed, vad lång den var, och vacker.
Vi fortsatte att strosa runt i den lilla mysiga centrum, där vi åt en fantastisk god tapas och besökte vaxmuseet.
MALIN

Wow vilka fina bilder :) Kram

Svar: Tack! :) Kram
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress