14 april 2018

Pre - Birthday

Allmänt

Sängen ropar och jag ska snart avrunda hela dagen med en halvtimmes meditation. Trots att den ovanliga tröttheten hänger kvar så har vi haft en fantastisk lugn dag. N hade en kompis över här större delen av dagen, sen fick hon den där klänningen som hon blev förälskad i. Det är en gåva från någon kvinna hennes farsa verkar vara på g med. Förra sommaren träffade han en kvinna vars barn dumpades här titt som tätt. Denna gång ska inte mitt hem blir ett vandrarhem. Det är redan N bra på, drar med sig hit alla slags ungar.
 
Annars så har dom firat mig idag, med bakelser denna kvinnan bakat haha, och så min favoritpizza, sen har N och jag hängt lite framför netflix och haft kramkalas. Min present skulle hon ge mig imorgon, hon är en sån där 'rätt ska vara rätt' person. 
Och för exakt ett år sedan så firades jag även då, en dag i förskott - vi slog ihop det med påsken. Det är ett underbart minne, nu när jag tänker efter. Imon lär det inte hända så mycket. Ser fram emot en lång sovmorgon och en relativ skön dag. Dessutom ska jag få bestämma, vi har en liten tradition N och jag - den som fyller år bestämmer just den dagen hehe.
Netti Starby

Vad kul med firande och så himla gott det ser ut! :-D Kramis

NATALIA

Så mysigt :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress