Det är inte för intet L är min allra bästa vän, vi delar nästan samma värderingar men än viktigast så uppfyller vi varandra på ett både mentalt, emotionellt och sexuellt plan. Har under mina snart 27 år aldrig tidigare träffat någon som jag klickat på ett så högt intellektuellt nivå. Vissa har man ju tyckt varit snudd på korkad, att man blir mörkrädd. Men denna knäppis här kan jag konversera med i timmar och faktiskt får ett intellektuellt utbyte. Han är min allt i en kind of person. Som om det inte vore nog så delar vi samma kärlek till mat och älskar att skämma bort varandra med god matlagning. Att äta ute och testa olika maträtter är även en lyx vi gärna unnar oss. När det kommer till matbiten tycker jag att Sopot levererade - billigt, smakrik och rejäla portioner. Den här tapasen jag nu tjatat om var tamigfan olagligt gott och allt gick på typ 200 kr. En rolig grej är att vatten i förhållande till maten anser jag var dyr.
 
Till skillnad från frukostbuffén så tyckte inte jag att hotellets utbud gällande mat var särkilt stort. Men gott och billigt.
Det blev också lite fika i rummet -  självklart ska svensken få ha sitt kaffe. Ni anar inte hur vidrigt jag tycker skiten smakar... usch. 
Eva`s blogg

mums vad massa gott gott :) kram å fin kväll

Svar: Tack, detsamma! Kram
Vanissa Julclaude

Ajli Müller

jag ääälskar kaffe ;D

Svar: Hehe aa har förstått att många gör det 😝
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress