Min kärlek för hotellfrukost blev om möjligt ännu större imorse. Vi blev nämligen riktigt bortskämda med en frukostbuffé i världsklass. Och personalen här, alltså utan att överdriva, helt fantastisk hjälpsamma. 
Alltså vi snackar om riktigt serviceinriktade människor. Vi fick ett bord med havsutsikt som vi önskade och så serverades kaffe till L, jag som inte dricker kaffe fick te och han var noga med att det blev ungefär det jag ville ha, då det inte fanns. Men det jag drack var ännu godare. Sen vart det ju ett bra tag sen jag drack vanligt te, dricker ju annars mitt egna med ingefära och vitlök.
Och utbudet var ovanligt stort. Det fanns tok för mycket att välja mellan. Och ville man ha något på ett annat sätt var det bara att säga till, så fixade dom gladeligen det. L fick pannkakor exakt såsom han ville ha dom. Det blev ingen 'rond two' för min del då jag blev så jäkla mätt. Nää deras frukost är verkligen något utöver det vanliga - både smakmässigt, utbudet, hur självaste frukosten ställdes fram och givetvis personalen. Perfecto!! 
Netti Starby

Vad härligt att det är en sådan bra service och så himla gott det ser ut! :-D Kramis

Svar: Ja verkligen. Personalen där utgjorde verkligen en stor del av hotellet. Kram
Vanissa Julclaude

Eva`s blogg

Först vill jag säga jag gillar din jacka du har i din header, var är den köpt? men va mysigt att åka så o visst är just hotell frukostar super gott :) kram

Svar: Ååh tack då är vi två hehe. Den är ifrån aliexpress. Ja helt underbar att kunna unna sig en citybreak mitt i veckan. Kram
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress