ÅH älskade L alltså, människan kan verkligen få mig att känna: "vad fan gör jag ens med fanskapet?" och "ååh vad har jag gjort för att förtjäna en så fantastisk underbar varelse i mitt liv?" Och det inom loppet av en minut. Vi har dessutom tagit vår relation till en ny nivå eller ja snarare hittat tillbaka till hur det var, innan jag med all rätt gjorde en 90 grader. Men som jag skrev häromdagen: att ha någon som talar samma kärleksspråk som en själv är helt underbar. Ser faktiskt fram emot att få skriva ett nytt kapitel tillsammans.
 
Strax efter att jag kom hem från jobbet, anlände han här och lagade en god middag till oss. Oxfilé med hasselbackspotatis, kantarellsås och lite sallad, som sköljdes ner med en alkoholfri rosévin.
Enkel och stilren dukning med en lyxig touch.
Medan vi åt och konverserade så hördes lugn och meditationsmusik i bakgrunden. Hela mig fylldes av en harmoniskt lugn. Jag säger då det - vardagslyx när den är som bäst. Hela middagen log jag för mig själv och kände mig hög på livet. Ååh älskade L, alla borde ha denna knäppis i sitt liv. 
Angelica Wåhlin

Så romantiskt!

Svar: Han är allt romantik den där L 😉
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress