På begäran kommer här hur en matdag numera kan se ut för min del. Det kan se olika ut dag för dag då jag mer än gärna varierar lite. Men när jag jobbar är det nu ofta samma rätt till lunch några dagar i rad. Brukar då laga en rätt, portionera i matlådor och lägga in i frysen, sen är det bara att plocka en innan jag beger mig mot jobbet. Ibland är det en enkel grönsallad eller bara ett par frukter. Här nedanför har ni gårdagens matschema. Hojta gärna om ni önskar se fler såna här inlägg.
 
Frukost – en halv mango, en avokado och en kopp ”te” som består av riven ingefära, saft från en halv citron, 2 matskedar msm och så varmt vatten.
Lunch – tre ugnsomeletter med enbart ägg, spenat, körsbärstomater, havssalt och svartpeppar och så lite grönsallad – spenat, körsbärstomater och gurka. Till det drack jag en otrolig god smoothie på en halv mango, ca en dl spenat och några skivor ingefära. Alltså ni måste bara testa, såååå jäkla god med en bra balans mellan smakerna.
Åt faktiskt samma sak till lunchen idag – mumsigt värre.

Middag – kycklingstroganoff med kokosmjölk och supermix från Pauluns.

Mot kvällen försöker jag inte äta så mycket, fast ibland så blir det ändå lite käk och blir då ofta det jag ätit till middagen eller också bara några frukter eller bara en smörgås med avokado. Men just igår blev det ingefära te och en kokosnöt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress