Onsdagen spenderade jag i stan. Hade ett par ärenden att uträtta, bland annat ett jobbintervju i en bransch jag verkligen ville komma in i och jobbet är nu mitt, hehe ibland så har man flyt. Möte sedan upp L för sen lunch och lite stros bland alla julsaker, för att slutligen dra på ett event på Nikolaj d’Étoiles inne på NK. Det är Mille Centrum Parfums nya parfym som presenterades. Montecristo Deleggend som är producerad av Mille Centrum Parfum, är en exklusiv eau de parfum i världsklass som nu gör sitt entré i Sverige. Den finns i tre olika underbara dofter och kommer att säljas inne på butiken Nikolaj d’Étoiles som ligger på plan 2, avdelningen NK herr. Internationellt så ligger priset på 215 euro, men vi fick lite tur i Sverige då det är billigare här, om jag minns rätt så ligger dom på 1700 nånting kr.
Det bjöds på förfriskningar och tilltugg.
Jag bara diggade inredningen därinne – svart och guld är ju sååå himla snyggt tillsammans.
 Här berättar representanter från Mille Centrum om deras idé och vision med dofterna.
Även skönhetsexperten Alexander Catalan var på plats och pratade om dofter samt delade ett och annat nyttigt tips. Hans bok ‘Manligt’ som är en skönhetsguide för män släpptes ut igår, och den kan ni beställa här för endast 199 kr, en perfekt julklapp nu i juletider. Tror faktiskt jag kommer klicka hem en till L, han är i behov av en.
De tre olika dofterna. Jag är ju en sucker för snygga boxer och här lyckades dom verkligen. Och citatet är så klockrent ”Life is a storm. One minute you will bathe under the sun and the next you will be shattered upon the rocks. That’s when you shout. ”Do your worst, for I will do mine!” and you will be remenbered forever.”
Har inte hittat vad ni ska köpa till era män än så kan ni alltid ta en sväng förbi den butiken. Titta bara så mycket fint dom har.
Med oss hem fick vi ett sample kit med Mille Centrums tre nya dofter.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress