Nu befinner vi oss äntligen i Mallorca. Bästa födelsedagspresenten ever, det här är verkligen något som jag behövde och längtade efter – att få komma bort och byta miljö. Just nu chillar N och jag i min säng. Är lagom slut men vi är ju här för att ladda om batterierna hehe. Strax efter kl 4 i morse kom L och hämtade oss hemma för att sedan skjutsa oss till flygplatsen.

Resan gick bra men det har varit en lång dag. N är så entusiatisk och glad att det smittar av sig. Nu ska vi bara lata oss, se oss omkring och bara njuta så mycket vi hinner med.

Vi befinner oss i Alcudia i Mallorca och bor på lägenhetshotellet Apollo i Bellevue.

Det är en tvårumslägenhet. Egentligen lite för stor för oss två men är ju bara bra med mer space. Här nedanför har ni bilderna på hur det ser ut.

N tyckte det var kul att dom hade ett badkar då hon tycker om att bada.
 Mitt emot badrummet har N sin lilla sovplats.
 Precis efter hennes säng, har vi matplatsen och vardagsrummet.
Vardagsrummet med en stor balkong som sträcker sig ända till sovrummet.
 Vårt lilla kokvrå, lagom och rimlig.
Brödrost, vattenkokare, kaffekokare, porslin och det nödvändigaste….
 Sovrummet med dubbelsäng  och två garderober.
Skjutdörrar till sovrummet. Men den ena funkar inte riktigt bra så har det öppet. Lika bra det ifall om N bestämmer sig för att sova i sin egen säng.
Vyn från vår stora balkong. Vi har ett bord och tre stolar.
 Vi har inga måltider, så vi har varit och handlat hem en hel del. Tanken är att laga det mesta själv och äta ute lite då och då.
 
Nej… jag är nöjd med boendet och området. Vi ska utforska mer imon. Dessutom har jag fixat wifi till både datorn och mobilen för hela veckan, för 30 euro. Så jag har internet i hela området och är ganska flitigt på snap. Kan även hålla kontakten med L, vi är vana att prata dagligen,
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress