Hola como estas?? Hahaha alltså känns som jag hälsar ‘hola’ till allt och alla här – men är ju på så jäkla bra humör. Är även rätt flitigt med användningen utav dom några få spanska ord jag känner till. Annars är det ju engelska som gäller. Pratar det inte så bra, mitt uttal suger men kan tillräckligt för att göra mig förstådd. Det roliga är att jag både läser och skriver det rätt bra.

Men i alla fall. Vad är en resa utan en utflykt? Så vi var på en heldagsutflykt igår. En utflykt som bjöd på fyra sevärdheter. Först åkte vi en sväng till purowools kontor där det bjöds på en god frukost, en föreläsning av deras produkter som vi sedan fick testa och känna på. Därefter åkte vi vidare till Majorica factory där majoricapärlor framställs. För att sedan ta oss vidare till vackra droppstensgrottorna som slutade med en spektakulär visningsshow med opera låtar.

Därefter åkte vi till en strand vars namn jag inte kommer ihåg, men vi var där i typ 45 min –  vi åt glass och strosade runt. Passade även på att ta lite bilder på N. Sedan vidare till en mysig restaurang för lite käk. Och slutligen avslutades utflykten på en keramik och liköräffar där man gick runt och provsmakade på en massa likörer. Jag avstod från detta då jag ju inte dricker alkohol. Jättenöjd med utflykten –  tänkte ta och skriva samtliga sevärdheter i ett inlägg var för sig.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress