Om mindre än tre veckor fyller jag år. Som bekant så firar jag inte mina födelsedagar. Men presenter är ju alltid kul, right? Som tidig 26 års present – en vecka i Spanien. Första dagarna i maj åker N och jag till Mallorca, för en välbehövlig break från vardagen. 

Var ju ändå ett tag sen man reste. 2015 blev det en del resor och förra året 2016 kunde jag inte alls resa, även fast att jag verkligen ville komma bort. Mer än något annat. Men på grund av min hudsjukdom (som jag inte ens riktigt visste vad det egentligen var) och mitt mående kring det, så kunde jag inte komma iväg. Men nu när jag är fri från eländet (även om det lär dröja några månader till, innan pigmentet återställs helt) så är jag glad att ha getts denna möjlighet.

Lite bilder på lägenhetshotellet där vi kommer att bo. Verkar vara en väldig fin, exotisk och barnvänlig område. Jag läängtar en smula och ser verkligen fram att bara få vara och njuta med tösen min. Ska även passa på att sola en hel del – något som är bra för min hud i det här skicket. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress