4 juli 2017

Future food

Mat & Bak

What’s up? Det var inte igår…. Som ni kan konstatera så lever jag fortfarande, men har inte orkat blogga eller göra något vettigt ens en gång. Till och med event som jag vanligtvis tycker är skitskojigt har jag inte alls velat gå på, så alla inbjudningar som trillat in på senaste har jag inte ens svarat på. Jag har haft ett litet jobbigt känslomässigt berg och dalbana, där man känt av alla möjliga känslor på en och samma gång. Är nu i alla fall ledig veckan ut och imon ska L och jag dra på en 4 dagars minisemester. Och jag hoppas innerligt att vi trots omständigheterna ska kunna njuta utav resan.
 
Annars så håller jag på att planera lite till nästa middagsbjudning. Har även fått två nya intressanta receptböcker, dels denna ovan av L och en med en massa lyxiga trerättersrecepter med intressanta ingredienser från D.
 Denna smarriga bricka jag gjorde på förra middagsbjudning, var inspirationen hämtad från receptboken ovanför. Det ska bli intressant att se vad jag pysslar ihop till nästa gång. Jag verkligen tycker om att både experimentera och skapa med maten.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress