SL alltså, jag orkar inte ens.... så fort det kommer lite snö så ska hela skiten krångla. Samma visa vartenda år, lär dom sig aldrig? Tänk dom som bor uppe i norrland och knappt har nån sommar alls, hur klarar dom det? Något att ta och lära sig därifrån kanske. L plockade upp mig efter jobbet så slapp jag åka kommunalt med alla ändringar dom gjort med pendeltåget. Tar ju fan hundra år att komma fram nu, med en massa byten, något som tidigare gick hela raka vägen. Jag hoppas innerligt att det är tillfälligt, man blir ju bra tokigt. Hoppas även det går smidigare imorgon, jobbar som tur är kväll och kan då åka tidigare ifall att...
Maten vi åt nu på kvällen kompenserade det hela. Det var en repris från en supergod paj med skivade potatisar istället för degen, som jag lagade för ett tag sen. Och så bacon, purjolök, grön och röd paprika, vitlök, ägg, riven ost, lök, salt, svart och vitpeppar.
Mumsigt värre!
Som dessert bjöd jag på harissa även kallad för basbousa som är en arabisk kaka med mannagryn som bas. Väldigt sött men gott. Har fryst in några så nu är ett par ''fredagsmysdagar'' framåt räddad. Nu ska L och jag ha lite netflix and chill med vårt älskade te - det är varmt vatten, riven ingefära och vitlökskyftor, saft från en halv citron och två te skedar msm.
Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

Så mycket gott :D. Ja det där med tåg och bussar när det blir snö så irriterande :(

Svar: Smakade lika gott som det ser ut. Visst är det!
Vanissa Julclaude

Meg

jobbigt värre med SL som strular, men middagen såg ju riktigt smarrig ut! ge mig den där matpajen plz ;)

Svar: Jadu, man blir bra tokigt. Du är välkommen att ta en bit nästa gång rätten lagas ;)
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress