Nu är det bara ett fåtal dagar kvar tills julen äntligen är här. Förutom att jag har ingenting inplanerat, så ska jag även för första gången på länge inte jobba alls. Något som ska bli så skönt. På morgonen kommer N att öppna både sista luckan i paketkalendern och den riktiga julklappen. Som jag vet att hon kommer att älska.
 
Vad jag vet så har vi inga jultraditioner direkt. Ibland när jag känner för det så firas julen och ibland inte. Men N brukar för det mesta fira hos hennes pappas släkt. Där brukade jag också hänga, kan fortfarande göra det ifall jag önskar det. Men känns ju sådär att dra dit när man inte är en del av den familjen längre. På bilden ovanför är sist jag firade där och det var julen 2012.
Och här 2014 är senast jag tog fram granen. Sen dess har jag använt annat som julgran, som tex vår fina julträd från jotex som vi hade förra året. Har dock lovat N en julgran nästa år, istället för att ta ner den från förråden tänker jag köpa en ny som är vit. Tror den skulle passa in bättre än den gröna då typ alla mina möbler är vita. Men dit hon ska åka och fira, finns där en stor gran med massa klappar, en jultomte och så dom hon älskar och som älskar henne. Och jag ska väl bara ta det lugnt och njuta av lugnet och mitt egna sällskap.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress