När jag såg den här reklamannonsen på tunnelbanan, tänkte jag att det skulle vara något jag gärna ville gå på tillsammans med N. Jag har tidigare varit på några av Dröse & Norberg Productions föreställningar, bland annat 'Wild Thing About Love - med bland annat Tony Irving och Anna Norberg själv', The Music Of Moutain och Snötvit The Musical som N fick hänga med på, och vi har varit väldigt nöjda med föreställningar, wow. Så ni kan ju bara tänka er lyckan när dom frågade om jag hade lust att gå på VIP premiären av det storslagna Äventyret Aladdin och minglet innan föreställningen nästa fredag. Och självklart vill vi det. 
 
Fakta om föreställningen: '' Äventyret Aladdin är berättelsen om en fattig yngling vid namn Aladdin (Charlie Grönvall), som rövas bort av El Zallham (Markoolio), en ond och gniden trollkarl, för att hämta en magisk oljelampa från en grotta. Aladdin hittar lampan och när han rengör den dyker en lustig och något försmådd ande upp (Claes Malmberg). Anden äger förmågan att uppfylla all världens önskningar. Aladdin blir med andens hjälp en rik ung man, han klär ut sig till en prins för att fånga hjärtat hos landets prinsessa Safa (Renaida Braun). Under tiden smider trollkarlen lömska planer och stjäl tillbaka den magiska lampan med hjälp av sin kumpan Jabaar (Kim Sulocki), den fett svängiga dromedaren. Vad händer sedan? Lyckas Aladdin överlista trollkarlen? Vågar han berätta sanningen om sig själv för prinsessan? Och vad håller den flygande mattan-Zlatan på med? Äventyret Aladdin är en komisk äventyrsmusikal för hela familjen med skådespelare från den svenska artisteliten, en stor ensemble, spektakulär iscensättning och nyskriven originalmusik.''
 
Föreställningen går att se från och med den 26 december fram till den 22 april i olika städer, priserna ligger på 375 kr - 565 kr beroende på sittplats och biljetterna kan ni beställa här.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress