God jul och god fortsättning! Hoppas ni alla hade en trevlig julfirande. N firade/är hos hennes kusiner. Själv så hade jag en seriemarathon, öppnade min julklapp till mig själv ( en kalender haha. Var dock i behov av en) och skämde bort mig själv med en supergod korvstrogonoff med ris. Hann även med att städa lyan och göra om inredningen i min sovhörna. Det var min jul det.
 
Så här såg det ut förra året. Då jag bjöd hem på lite julkäk. Som sagt ibland så känner för att fira och ibland inte. Det gäller alla firande inkl födelsedagar som jag knappt firar ens.

Annars så har jag medveten hållit mig borta härifrån, nu när det kokar så i mig dessa dagar. Och min mun som inte bär kalsong, är det bäst att försöka hålla den stängd. Inte för att jag ens skulle ångra det jag eventuellt skulle skriva, nej nej, allt som kommer ur denna mun just nu menar jag verkligen, varenda ord. Jag är rätt intensiv så känner allting extra, vare sig det är glädje, sorg, ilska m.m .... nu när tant röd dessutom är på besök så är jag helt enkelt ingen man vill ha att göra med nu. Sysselsätter mig med att jobba idag. Började kl 6 och slutar 22:45 så steg upp extra tidigt imorse. Känner mig konstigt nog rätt pigg. Jag har ju min musik så det flyter på. Önskar er än en gång en god fortsättning.

ExklusivaMoi

Man ska helt å hållet göra på sina egna villkor =)... det är då det blir genuint och ärligt för en sj! Min julfirande blev massa trevligt, blev spontant bjuden på massa roligheter och det var mysigt att "turné:a" runt bland folk *S* Ha det BÄST fram till nyåren, kramen damen =D

Svar: Visst är det så, annars känns det bara påtvingat. Kan verkligen tänka mig hur mysigt det måste ha varit att åka runt, och få umgås med alla dom man håller kär. Tack detsamma fina du! Kram
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress